saldūs kepiniai
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „saldūs kepiniai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „saldūs kepiniai“.
Atrado superinį pyrago receptą: skonis nepakartojamas
„Kvapnus varškės ir morkų pyragas su rudeniškais prieskoniais, prie arbatos puodelio, tokiam lietingam vakarui – kaip tik“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.
Kepimo forma 22 – 24 cm skersmens. Porcijos 10. Užtruksite daugiau 1 val. (įskaitant ir pyrago kepimo laiką).
Morkų biskvitui:
100 g tirpinto sviesto;
¼ st. (50 g) cukraus;
¼ st.
Receptas. Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
INGREDIENTAI: 400 gramų sausainių 2 pakeliai pudingo (grietinėlės skonio) 600 mililitrų pieno 100 gramų sviesto 500 gramų kondensuoto pieno (virtas) 1 vienetas šokoladas (pieniškas) Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 25 PARUOŠIMO BŪDAS: Išvirkite pudingą pagal instrukcijas, pateiktas ant pakelio, tačiau dviems pakeliams pudingo naudokite 600 ml pieno. Į išvirtą pudingą sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite, kol sviestas ištirps.
Receptas. Meksikietiški traškūs paplotėliai – Bunuelos
Buñuelos paplotėliai Meksikoje dažniausiai gaminami Kalėdiniu laikotarpiu, tačiau aš juos išmėginau jau praėjus visoms šventėms. Šie traškūs paplotėliai labai primena Lietuvoje gaminamą skruzdėlyną. Tiesa, kuo ploniau iškočiosite paplotėlius, tuo jie bus trapesni ir gardesni.
REKLAMA
REKLAMA
Kaunietės ir jos vyro kurtus desertus lietuviai šluoja neskaičiuodami: atskleidė sėkmės paslaptį
Pamačius Karolinos Janerikienės ir jos vyro Eriko Janeriko kurtus desertus žmonėms apsąla širdis, o paragavę jų kepinių sugrįžta vėl ir vėl. Konditerija pradėjusi domėtis dar vaikystėje, dabar Karolina su vyru gardėsius gamina jau ne namuose, o nuosavame konditerijos ceche.
Baigusi įvairius mokslus ir kursus, klientus kaunietė vilioja ir tradiciniais, ir egzotiškesniais skoniais, kurie nepalieka abejingų.
