ryžių patiekalai
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „ryžių patiekalai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „ryžių patiekalai“.
Receptas. Risotto
INGREDIENTAI: 100 salierų 20 gramų sviesto 1 vienetas sultinio ( „Maggi“ daržovių sultinio (kubelio)) 1 svogūnų 250 ryžių 60 gramų sūris ( parmezano, smulkinta) 1 vienetas petražolių (šaknis) šiek tiek druskos šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 5 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Susmulkintus svogūną, petražolės šaknį bei salierą pakepkite svieste. Į verdantį vandenį suberkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį.
Receptas. Kepti suktinukai su "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
INGREDIENTAI: 20 lapų tešlos 2 vienetai morkų 2 vienetai salierų (stiebai) 1 vienetas paprikų (saldi) 50 gramų makaronų (ryžių, stikliniai, ploni) 2 valgomieji šaukštai aliejaus 2 valgomieji šaukštai padažo (tailandietiškas žuvų) Skrudinimui: 2 litrai aliejaus Padažui: šiek tiek jogurto (natūralus) 2 vienetai pipirai (čili) 2 skiltelės česnakų 1 pundelis kalendrų (šviežios) 3 vienetai svogūnų laiškų 1 valgomasis šaukštas...
Receptas. Desertas su persikais
INGREDIENTAI: 1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys 1 stiklinė pieno 1 valgomasis šaukštas cukraus 1 stiklinė vandens 1 stiklinė ryžių (virti) 2 vienetai kiaušinių (tryniai) 4 valgomieji šaukštai cukraus 300 gramų persikų (konservuoti) Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 5 PARUOŠIMO BŪDAS: Nuplaukite ryžius.
REKLAMA
REKLAMA
Receptas. Avižinių dribsnių plovas
INGREDIENTAI: 1 vienetas svogūnų 2 stiklinės vandens 1 vienetas paprikų (raudona, ankštis) 2 skiltelės česnakų 1 vienetas paprikų 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio) 1 stiklinė avižinių dribsnių šiek tiek prieskonių (daržovėms (raudonos paprikos milteliai ir kt.)) šiek tiek druskos Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Ryžiai su kiaušiniais kiniškai
Ingredientai:
150 g ryžių 3 kiaušiniai 4 šaukštai aliejaus 2 skiltelės česnako 125 g šaldytų žirnelių sojų padažo keli svogūnų laiškai
Gaminimas:
Virti ryžius užpylus 500 ml verdančio iki nepilno paruošimo (apie 10 min). Nupilti vandenį ir ryžius šaltu vandeniu. Į supilti išplaktus kiaušinius, ir, maišant, kepti ant silpnos Į puodą supilti aliejų ir jį gerai pakaitinti. Sudėti česnako skilteles, supjaustytus svogūnų laiškus, žirnelius, bei, nuolat maišant, apie 1-2 minutes.
