minkštas pyragas
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „minkštas pyragas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „minkštas pyragas“.
Receptas. Obuolių pyragas
INGREDIENTAI: 2 stiklinės kvietinių miltų 4 vienetai obuolių ((saldžiarūgščiai) vidutiniai) 6 vienetai kiaušinių 100 gramų sviesto 2 stiklinės cukraus 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus šiek tiek cinamono Pabarstymui: šiek tiek cukraus pudros Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Receptas. Velykinė bulka
INGREDIENTAI: 500 gramų miltai 1 pakelis sausų mielių 2 vienetai kiaušinių 150 gramų cukraus 250 mililitrų pieno 70 gramų sviesto 1 žiupsnelis druskos Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Mieles sumaišyti su šaukštu cukraus ir trupučiu šilto pieno, palikti kol suputos. Miltus nusijoti ir viduryje padarius duobutę supilti mielių mišinį, pašildytą pieną, išlydytą sviestą, likusį cukrų ir vieną kiaušinį ir druską.
Receptas. Minkštas kondensuoto pieno pyragas
Pyragas yra super minkštas, drėgnas ir tirpstantis burnoje. Tiems, kas mėgsta paprastus kepinius, šis pyragas tikrai gali tapti vienu mėgstamiausiu, kadangi pyragas tiesiog negali nepavykti. Tiesą sakant, pyragą galite iškepti dvejopai – jeigu kiaušinių baltymus išplaksite iki standžių putų – pyragas labiau iškils ir bus panašesnis į keksą ar biskvitą. Jeigu kiaušinių baltymus išplaksite lengvai – tada gausite drėgnesnį pyragą. Matavimui naudojau 200 ml stiklinę.
Receptas. Keksas su džiovintais vaisiais
INGREDIENTAI: 200 gramų margarino 200 gramų cukraus 7 gramai vanilinio cukraus 4 vienetai kiaušinių 200 gramų varškės (riebi) 300 gramų miltai 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių šiek tiek druskos 200 gramų vaisių (džiovinti) Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 12 PARUOŠIMO BŪDAS: Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temp. Margariną išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.