REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų miltai
  • 1 pakelis sausų mielių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų cukraus
  • 250 mililitrų pieno
  • 70 gramų sviesto
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų miltai
  • 1 pakelis sausų mielių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų cukraus
  • 250 mililitrų pieno
  • 70 gramų sviesto
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles sumaišyti su šaukštu cukraus ir trupučiu šilto pieno, palikti kol suputos.
  2. Miltus nusijoti ir viduryje padarius duobutę supilti mielių mišinį, pašildytą pieną, išlydytą sviestą, likusį cukrų ir vieną kiaušinį ir druską.
    Viską išminkyti ir palikti kilti apie 1 valandą.
  3. Kai tešla pakils - iškočioti ir supinti kasą.
    Ją dėti į skardą, dar 15 minučių pakildinti ir kepti apie 180 C, kol gražiai apskrus.
    Prieš baigiant kepti, aptepti kiaušinio tryniu išplaktu su 1 v.š. cukraus.
    Kepti dar 5 - 7 minutes.
    Skanaus!

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų