REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 vienetai obuolių ((saldžiarūgščiai) vidutiniai)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų sviesto
  • 2 stiklinės cukraus
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek cinamono
  • Pabarstymui:
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 vienetai obuolių ((saldžiarūgščiai) vidutiniai)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų sviesto
  • 2 stiklinės cukraus
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek cinamono
  • Pabarstymui:
  • šiek tiek cukraus pudros

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 15

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi(geriau su mikseriu),kol ištirpsta ir masė pasidaro vienalytė.Sviestą ištirpinti ant lengvos ugnies ir supilti(atvėsusi truputį) į kiaušinio plakinį.Viską gerai išmaišyti.
  2. Į miltus berti kepimo miltelius,vanilinį cukrų pagal skonį,išmaišyti.
  3. Į kiaušinio ir sviesto mišinį,pamažu maišant dėti miltus.Galima naudoti mikserį,labai tolygiai gaunasi.Labai gerai išmaišyti.
  4. Obuolius nulupti,pjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi,įpilti dalį tešlos,ant jos dėti sluoksnį pjaustytų obuolių,barstyti cinamonu(kam patinka) ir supilti likusią masę.
  5. Orkaitę įkaitinti iki 180 ir kepimo formą talpinti į ją.Kepti 45-50 min,kol pyragas gražiai paruduoja.Tikrinam su mediniu pagaliuku(jei sausas,nesivelia,iškepė).Iškepus,apibarstyti cukraus pudra,pjaustyti norimo dydžio gabaliukais,ir skanaus.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų