maistingosios medžiagos

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „maistingosios medžiagos“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „maistingosios medžiagos“.

Daržovių sultys – imuniteto stiprinimui

Laikas išsispausti šviežių sulčių ir jomis atgaivinti organizmą. Sveikatos pasipildysime visai žiemai. Burokėlių sultys nėra itin skanios, tačiau turi išskirtinę vertę. Burokėlių sulčių galia Burokėlių sultys nėra itin skanios, tačiau turi išskirtinę vertę.

Riešutų forma atskleidžia, kokiam žmogaus organui jie naudingi

Nors riešutai – kaloringas produktas, juos galima valgyti ir besilaikantiems dietos. O lazdynų riešutai stabdo senėjimo procesą, tad juos patartina valgyti vyresnio amžiaus žmonėms. Juose labai nedaug natrio, todėl tinka ir turintiems aukštą kraujo spaudimą. Pasak Vegetarų draugijos pirmininkės Ksaveros Vaištarienės, žmogui per parą vidutiniškai reikia 1 500 kcal, o 100 g riešutų turi maždaug 600–700 kcal. „Tačiau valgyti daug riešutų nepatartina, nes jie turi daug riebalų ir baltymų.
2013-10-14
Į viršų