kuchmistrai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „kuchmistrai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „kuchmistrai“.

Maistui išrankus Bružas drąsiai ragauja egzotinius valgius: nuo svirplių iki pūdyto ryklio ar troškintos bebro uodegos

Po egzotinius kraštus kartu su bičiuliu Leonardu Pobedonoscevu keliavęs aktorius Audrius Bružas gali pasidžiaugti ragavęs ne vieną gurmanišką patiekalą. Draugai drąsiai neria į kulinarinių skonių paieškas ir nedvejodami ragauja troškintus šikšnosparnius, pūdytą ryklį, buliaus sėklides, keptus skorpionus ir kitus egzotinius delikatesus. Šį kartą gurmaniškos naujienos keliautojus pasitiko ir Marijampolėje, kurioje Leo su Bružu degustavo lietuvių auginamus ir ruošiamus džiovintus svirplius.
2021-07-09

Poniška diena su tėčiu: nuo oblių kolekcijos iki fazanų medžioklės dvare

Birželio 7 d. visos Lietuvos šeimos mini Tėvo dieną ir keliauja pas tėvus. Šia proga Šakių turizmo ir informacijos centras parengė ponišką maršrutą po Šakių rajoną, lankytojams siūlo kviesti tėčius keliauti ištisus metus. Maršrutas nustebins net visko mačiusius tėčius. Lankytojų Šakių rajone jau laukia muziejai, apgyvendinimo įstaigos, atviros kavinės ir dvarai.  Čekauskų muziejus: nuo oblių, patefonų, „Šilelių“ iki.
2020-06-07

Prodiuserė V. Skaisgirė atskleidė įspūdingus faktus: nukeliauta virš 5000 km, aplankyta per 40 šalies objektų

Smagia ir įtraukiančia šeštadienio ryto tradicija tapusi TV3 kulinarinių kelionių laida „Maisto kelias“, kurioje kas kartą pristatoma vis kita Lietuvos apskritis ir geriausi jos kulinariniai kampeliai, įsibėgėjo. Žiūrovai jau išvydo ekspedicijas į Kauno, Alytaus, Tauragės, Telšių ir Klaipėdos apskritis. Šį šeštadienį laukia kelionė po šiaurės rytų Lietuvoje esančią Utenos apskritį.
2018-08-10

Vytauto Landsbergio dukra papasakojo netikėtų faktų apie tėvą

Kaip lemiamas istorines akimirkas mato svarbiausių Lietuvai asmenybių artimieji? Kokiais būdais jaunajai kartai ugdyti tėvynės meilę? Ko savo vaikus išmoko garsiausi politikai? Šiuos Lietuvai bei kiekvienai šeimai svarbius klausimus šį šventinį Kovo 11-osios sekmadienį 10 val. svarstys TV3 laida „Pasaulis pagal moteris“. Laidoje – išskirtinis interviu su profesoriaus Vytauto Landsbergio dukra Birute Landsbergyte – Cechanavičiene.

„LT100: mano kelionė Lietuvai“ – apdovanojami iššūkio dalyviai

Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio metai tik prasideda, visus metus Lietuvos gyventojus džiugins aibė šiai progai skirtų iniciatyvų. Tačiau kelionių po Lietuvą projektas „LT 100: mano kelionė Lietuvai“, kvietęs mesti sau iššūkį ir iki Lietuvos valstybės jubiliejaus aplankyti 100 gražiausių jos vietų, jau skelbia nugalėtojus. Projekto tinklalapis www.100kelione.lt užpildytas lietuviškų įspūdžių galerijomis, kuriomis ir buvo kviečiami dalintis projekto dalyviai.
2018-02-22

„Vyčio“ legionierius susipažino su LDK didikų virtuve

Varžovus mezon NKL traiškantys „Vyčio“ krepšininkai savo talentus perkėlė į virtuvę. Keturi ekipos žaidėjai išbandė save naujame amplua ir vienai dienai tapo virtuvės šefais. Krepšininkai Zyplių dvare įsikūrusiame restorane „Kuchmistrai“ galėjo pasijusti kaip Lietuvos didžiosios kunigaikštystės didikai, mat būtent tokius tradicinius senovės patiekalus jiems buvo pavesta gaminti. Maisto gaminimas neapsėjo be kuriozų.
2017-11-22

Sheltonas Jacksonas mokėsi lietuviškos virtuvės paslapčių

Maistas – svarbi sportininkų rėžimo dalis. Šakių „Vyčio“ komanda nusprendė paįvairinti mitybos rutiną ir nukeliavo į restoraną „Kuchmistrai“. Ten krepšininkai ne tik ragavo ypatingais ingredientais pagardintų patiekalų, bet ir patys juos gamino. Štai Ernestui Serkevičiui didžiausią įspūdį paliko sriuba su alumi, kurią jis žadėjo net pasigaminti namuose. Į patiekalų ruošimą įsijungė ir kiti komandos nariai.
2017-04-10

Ar Paulius Ambrazevičius norėjo nunuodyti Zitą Kelmickaitę?

Šį ketvirtadienį Zyplių dvare įsikūrusiame restorane „Kuchmistrai“ (Šakių r.) nuaidėjo, ko gero, didžiausia puota visoje Lietuvoje. Kepti fazanai ir balandžiai, keliasdešimt litrų alaus sriubos, šakočio ledai ir vietoj šampano geriami šaltybarščiai... Puikiausi patiekalai viliojo išalkusius vakaro svečius, tačiau daugelio jų nebuvo galima ragauti, kol situacijos neįvertino Zita Kelmickaitė.
2017-04-07
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų