Kornišonai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Kornišonai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Kornišonai“.

Receptas. Pikantiškas majonezo padažas

INGREDIENTAI: 2 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 0.5 saujos krapų 0.5 saujos petražolių 120 mililitrų majonezo šiek tiek kaparėlių (konservuoti) 3 vienetai kornišonų PARUOŠIMO BŪDAS: Geriausiai šiam padažui tinka tirštas majonezas be jokių priedų. Taigi sumaišome majonezą su smulkintai kornišonų, įberiamee gerai nuvarvintų konservuotų kaparėlių, smulkintų krapų bei petražolių, įmaišome išspaustų česnakų.
2022-02-27

Receptas. Jautienos kepsnys su ančiuvių padažu

INGREDIENTAI: 2 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 2 saujos petražolių 420 gramų jaučio kumpio 90 mililitrų alyvuogių aliejaus šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus ((kepimui)) šiek tiek prieskonių (jautienai) 4 vienetai ančiuvių 1 valgomasis šaukštas kaparėlių 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota) 6 vienetai kornišonų PARUOŠIMO BŪDAS: Pirmiausia pasiruošiame padažą iš smulkinto česnako, kaparėlių, smulkintų kor...
2022-02-09

Receptas. Silkės vyniotinis su burokėliais ir kornišonais

INGREDIENTAI: 250 gramų silkių filė 1 vienetas prancūziškas batonas 180 gramų sūris (tarkuotas) 2 vienetai kiaušinių (kietai virti) 10 vienetų kornišonų 1 vienetas burokėlių (virti) 50 gramų sviesto šiek tiek malti juodieji pipirai šiek tiek majonezo šiek tiek druskos šiek tiek žalumynų Paruošimo laikas: Apie 1 val.
2022-02-04
REKLAMA
REKLAMA

Receptas. Vengriškas marinuotų agurkėlių padažas

INGREDIENTAI: 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų 3 valgomieji šaukštai grietinėlės 120 gramų sviesto 200 mililitrų sultinio šiek tiek šafrano 1 arbatinis šaukštelis vyno acto 10 vienetų kornišonų PARUOŠIMO BŪDAS: Apkepiname keptuvėje su sviestu agurkus. Supilame į keptuvę sultinį ir užviriname. Užvirus sumažiname ugnį ir įdedame šafrano, tačiau jei neturite arba nemėgstate šio prieskonio, galite jo ir nedėti.
2022-02-02
Į viršų