REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 saujos krapų
  • 0.5 saujos petražolių
  • 120 mililitrų majonezo
  • šiek tiek kaparėlių (konservuoti)
  • 3 vienetai kornišonų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Geriausiai šiam padažui tinka tirštas majonezas be jokių priedų.
    Taigi sumaišome majonezą su smulkintai kornišonų, įberiamee gerai nuvarvintų konservuotų kaparėlių, smulkintų krapų bei petražolių, įmaišome
    išspaustų česnakų.
    Pagardiname padažą druska ir maltais juodaisiais pipirais.
    Viską išmaišome ir skanaus.
    Šis padažas puikiai tinka prie keptos mėsos.

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 saujos krapų
  • 0.5 saujos petražolių
  • 120 mililitrų majonezo
  • šiek tiek kaparėlių (konservuoti)
  • 3 vienetai kornišonų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Geriausiai šiam padažui tinka tirštas majonezas be jokių priedų.
    Taigi sumaišome majonezą su smulkintai kornišonų, įberiamee gerai nuvarvintų konservuotų kaparėlių, smulkintų krapų bei petražolių, įmaišome
    išspaustų česnakų.
    Pagardiname padažą druska ir maltais juodaisiais pipirais.
    Viską išmaišome ir skanaus.
    Šis padažas puikiai tinka prie keptos mėsos.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų