Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 saujos krapų
- 0.5 saujos petražolių
- 120 mililitrų majonezo
- šiek tiek kaparėlių (konservuoti)
- 3 vienetai kornišonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Geriausiai šiam padažui tinka tirštas majonezas be jokių priedų.
Taigi sumaišome majonezą su smulkintai kornišonų, įberiamee gerai nuvarvintų konservuotų kaparėlių, smulkintų krapų bei petražolių, įmaišome
išspaustų česnakų.
Pagardiname padažą druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Viską išmaišome ir skanaus.
Šis padažas puikiai tinka prie keptos mėsos.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 saujos krapų
- 0.5 saujos petražolių
- 120 mililitrų majonezo
- šiek tiek kaparėlių (konservuoti)
- 3 vienetai kornišonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Geriausiai šiam padažui tinka tirštas majonezas be jokių priedų.
Taigi sumaišome majonezą su smulkintai kornišonų, įberiamee gerai nuvarvintų konservuotų kaparėlių, smulkintų krapų bei petražolių, įmaišome
išspaustų česnakų.
Pagardiname padažą druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Viską išmaišome ir skanaus.
Šis padažas puikiai tinka prie keptos mėsos.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą