keksas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „keksas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „keksas“.

Šis keksas per Velykas sužavės visus: skonis nepakartojamas

„Labai mėgstu karamelę. Ledai su karamele, tortai su karamele, pyragai su karamele ir t.t… Visi saldumynai pagardinti karamele yra tiesiog daug skanesni. Nepagalvokite, kad nemėgstu šokolado. Ir taip aišku, kad su šokoladu viskas skaniau, bet kartais manau, kad karamelė yra pilnai neįvertintas skonis… Amerikoje naudojama karamelė dažniausiai yra pagardinta druska, kuri tik dar labiau atskleidžia karamelės skonį.
2024-03-24

Šis Dalios keksas kvepia Kalėdomis: išbandykite receptą

„Šis nuostabaus skonio, minkštas ir drėgnas keksas-pyragas kaip tik tiks šaltam žiemos vakarui. Daugelis morkų pyragų yra sunkesni, šiek tiek sausesni ir dažnai, kad jiems suteikti papildomos drėgmės yra pertepami, gaiviu kremu. Šiam pyragui pertepimo nereikia. Jei norite galite tik užpilti lydytu šokoladu. Bet man asmeniškai jis skanus toks, be jokių papuošimų. Tai byloja ir nuotrauka... abu kartus iškepusi aš jo radau tik pusę“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.
2023-12-17

Šis keksas papuoš kiekvieną stalą – receptas labai paprastas

Drėgnas, sunkus, su daug razinų ir paskendęs cukraus pudroje keksas – laidoje „Gardu Gardu“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis  parodė, kaip išsikepti paprastą, tačiau toli gražu ne prastą kepinį. Šis keksas tiks toms progoms, kai norisi jaukaus, kokybiško kepinio, kurio aromatas pasklis po visus namus ir kvies pasimėgauti jo gabalėliu prie puodelio arbatos. Keksas puikiai tiks ir ant Kūčių, Kalėdų ar naujametinio stalo.
2023-12-03

Šis keksas taps jūsų mėgstamiausiu desertu – norėsis dar ir dar

Šis desertas pareikalaus šiek tiek jūsų kantrybės, nes prieš valgant jį reikės palikti ramybėje net dvylika valandų. Tačiau patikėkite TV3 televizijos „Gardu Gardu“ virtuvės šefu Gediminu Endriukaičiu – tikrai verta pakentėti! Šokoladinis, vanilinis keksas sulaistytas pasiflorų sirupu taps drėgnas ir tirpstantis burnoje, o šokoladinė glazūra su riešutais papildys skonio derinius sodrumu ir traškumu. Šis marmurinis keksas tikrai gali tapti nauju, jūsų mėgstamiausiu desertu.
2023-04-15

Gardus Velykų keksas su vyšniomis: nustebinkite šeimą

Per Šv. Velykas TV3 laidos „La maistas“ žiūrovams – staigmena. Pasikalbėti apie Velykų patiekalus kvietė ne laidos vedėjas, virtuvės šefas Gian Luca Demarco, o jo bičiulis, Lietuvoje gyvenantis italas Salvatore. Jis apsilankė tris vaikus auginančius Žemyną ir Giedrių, kurie pagamino gardų šokoladinį Velykų keksą su vyšniomis. Salvatore su Žemyna ir Giedriumi kalbėjo apie tai, kas nugula ant lietuvių Velykų stalo.
2023-04-09

Pasigaminkite naminius mėsainius: skonis vertas 10 balų

Savaitgalį siūlome išbandyti net du gardžius patiekalus – mėsainius su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis bei marmurinį keksą su pasiflorais ir šokolado glazūra.
2023-02-17

Atrado superinį rudens pyragą: išbandyti rekomenduoja visiems

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir  projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas. Bananų keksas su moliūgais Labai skanus, švelnus, kvapnus keksas.
2022-11-08

Pasilepinimui – gardus varškės keksas: apsilaižysite pirštus

Savaitgalis – puikus metas pasilepinti saldžiais kepiniais ir nudžiuginti jais visą šeimą, tad šiandien jums pateikiame itin skanaus varškės kekso receptą. O kaip žingsnis po žingsnio paruošti šį patiekalą, pamatysite jau šio šeštadienio laidoje „Gardu gardu“. Išbandykite gardų varškės kekso receptą:   Varškės keksas Keksui jums reikės: 165 g kambario temperatūros sviesto; 300 g cukraus; 25 g medaus; 1 valg. šaukšto vanilės ekstrakto; 2 g druskos; 4 vnt.
2022-10-07

Gian Luca kviečia sugrįžti į vasarą: netikėtas ingredientas braškių kekso skonį pakels į kitą lygį

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia savo keliones po Lietuvą. Jau šį sekmadienį jis apsilankys pas Kėdainiuose gyvenančią ir savo malonumui daugiau nei 40 rūšių bazilikų auginančią Rositą. Būtent jos padedamas Gian Luca pakvies žiūrovus pasigaminti ir neeilinių skonių prisotintą gardumyną – vasara kvepiantį keksą su braškėmis ir bazilikais. „Maniau, kad italai apie bazilikus žino viską.
2022-09-16

Receptas. Velykinis keksas

INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaušinių 2 stiklinės miltai 1 stiklinė cukraus 150 gramų sviesto 8 valgomieji šaukštai kakavos 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių 100 gramų pieniško šokolado 30 gramų kokosų drožlių Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Į ištirpintą sviestą suberiame kakavą ir maišydami šildome tol, kol pasidarys vientisa masė. Kiaušinius išplakame su cukrumi.
2022-03-01
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų