grilyje kepta mėsa

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „grilyje kepta mėsa“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „grilyje kepta mėsa“.

Įspėja šašlykų ir kepsnių mėgėjus: šios klaidos gali baigtis liūdnai

Tikriausiai daugelis lietuvių neįsivaizduoja savaitgalių be laiko praleidimo gamtoje, valgant ant žarijų paruoštus šašlykus ar kepsnius. Tačiau specialistai skuba įspėti, kad kepta mėsa gali būti ne tik skani, bet ir pavojinga sveikatai. Apie tai, kodėl reikėtų nepiktnaudžiauti grilyje ruoštais patiekalais ir kaip paruošti mėsą, kad ji būtų nekenksminga sveikatai, naujienų portalui tv3.lt papasakojo biomedicinos mokslų daktarė, LSU docentė ir mitybos specialistė Sandrija Čapkauskienė.
2022-09-02
REKLAMA
Patarimai, padėsiantys išsirinkti geriausią grilių, o kepimo lauke sezoną atidaryti sklandžiai ir skaniai  Patarimai, padėsiantys išsirinkti geriausią grilių, o kepimo lauke sezoną atidaryti sklandžiai ir skaniai

Patarimai, padėsiantys išsirinkti geriausią grilių, o kepimo lauke sezoną atidaryti sklandžiai ir skaniai

Nors ir lėtai, oras vis labiau šyla, o tai reiškia, kad vėl galime mėgautis taip pasiilgtu maisto gaminimu atvirame ore. Prasideda grilinimo sezonas! Tiesa, norint, kad jo pradžia būtų tokia kaip svajonėse ar bent jau artima joms, reikėtų pasirūpinti keliais svarbiais dalykais. 1. Kepsninės – kokias lietuviai renkasi ir ką jose labiausiai vertina Kad ir ką keptume ant ugnies, pirmas ir svarbiausias daiktas, be kurio maisto nepavyktų skaniai pagaminti – kepsninė.
2022-05-25

Receptas. Aštri vištiena su bulvemis

INGREDIENTAI: 1 vienetas vištiena (krūtinėlė) 1 kilogramas bulvių 3 vienetai pipirai (aitrieji) 4 skiltelės česnakų 50 mililitrų aliejaus šiek tiek druskos šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Vištiena supjaustyti nedideliais gabalėliais. Bulvės nuskusti ir supjaustyti pusiau. Pipirus supjaustyti žiedais. Vištiena įtrinti su druska bei pipirais. Prikimšti česnakais. Bulvės gardinti druska, pipirais.
2022-02-20
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų