Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Jei šašlykas keptas kenkia, tai reikia virti, bus troškinys valgant reik įjungti fantaziją, kad čia keptas šašlykas.
Nesuprantu specialistų komentarų ! Čia jau vėl kakas papirko ? Nuo senovės žmonės valgė keptą mėsą
@Vytas Tai ir gyveno daug trumpiau. ,40 m jau būdavo senatvė.
ne docentė o lochė , pradžiai reik nuo kiekio pradėti - ne daugiau 100 gr , kitaip vėžys , antra daržovės kurios daugiau varo myžt , trečia mokėjimas kepti - tai yra neapdegint , kept ant anglių , o ne ugnies , mėsai leisti dabaigti gamintis jau nuimtai nuo iešmo ir dudėtai į uždengtą dubenį . Viskas ko jums reikėjo žinoti , na dar kad šašlyką neapsimoka kepti , nes praranda nuo 35-50 % svorio . o tai atitinkamai kyla ir kaina , tai geriau jau ieškotis pagaminto delikateso ar kitų gėrybių .
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų