deividu praspaliausku

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „deividu praspaliausku“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „deividu praspaliausku“.

Net desertų negaminanti Sandra Žutautienė išmoko kepti šį gardų pyragą

„Telefonas niekada netyla. Toks mūsų gelbėtojų darbas, todėl turime išlikti budrūs dvidešimt keturias valandas per parą! Taip, kartais su žmonėmis užsimezga išskirtinis ryšys, kuris gali palikti pėdsaką visam gyvenimui“, - įsitikinusi TV3 gelbėtoja Sandra Žutautienė. Vėliau moteris prisipažino, kad yra išgelbėjusi gyvybę moteriai, su kuria vėliau tapo geromis draugėmis ir labai susibičiuliavo su jos artimaisiais.
2016-11-23

Aktorė Daiva Rudokaitė atskleidė savo įtemptų dienų mitybos užkulisius

„Norėčiau tikros juodos kavos“, – su pasimėgavimo gaidele ištarė televizijos serialo „Rezidentai“ ir kino žvaigždė Daiva Rudokaitė, pridurdama: „Juk šiandieną galima niekur neskubėti!“ Taip įsisuko šeštadieninės TV3 laidos „Gardu Gardu“ kulinarinių stebuklų ratas: sveiki virtų morkų blyneliai, nuostabus obuolių ir moliūgų desertas bei nuoširdus pokalbis apie nelengvą aktoriaus darbą.
2016-11-11

Sandra Daukšaitė-Petrulėnė pasidalino intriguojančiomis smulkmenomis

Paskutinį spalio šeštadienį 9.30 val. ryte TV3 laida „Gardu Gardu“ į žiūrovų namus įleis šviežio kulinarinio vėjo gūsį. „Juk ne kiekvieną dieną su tokiu šefu turi galimybę ruošti desertą,“ – sakys kino ir televizijos žvaigždė, aktorė Sandra Daukšaitė-Petrulėnė. „Labai mėgstu saldumynus. Tai yra labai blogai, bet kai taip skanu. Ar gali sustoti?“ – dovanodama šypseną Sandra mėgausis kriaušių ir avižinių sausainių desertu, pagamintu kartu su šefu ir laidos vedėju Deividu Praspaliausku.
2016-10-28

Humoristas Justinas Jankevičius įspėja: aš labai prastai gaminu. Kažkas gali susižeisti...

Šis šeštadienio rytas Jums padovanos daug šypsenų. Nuotaikingoje TV3 ryto laidoje „Gardu Gardu“ svečiuosis lietuviško humoro sunkiasvoris Justinas Jankevičius. Anksčiau aštuonis, devynis kavos puodelius per dieną išgerdavęs Justinas santūriai užsisakė espreso puodelį ir su pasimėgavimu ragavo virtuvės šefo Deivido Praspaliausko iškeptą išskirtinio skonio omletą. Taip prasidėjo šmaikščių, bet kartu ir nuoširdžių įžvalgų kupinas kulinarinės bei humoristinės improvizacijos meistrų pokalbis.
2016-10-21
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų