avokado užkandžiai
                    Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „avokado užkandžiai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „avokado užkandžiai“.
            
 Receptas. „Avokadų valtelės“
                                INGREDIENTAI:    3 vienetai   avokadų    200 gramų   krevečių be kevalo    6 vienetai   vyšninių pomidorų    šiek tiek   alyvuogių aliejaus    šiek tiek   druskos    šiek tiek   žaliųjų citrinų sulčių (arba citrinų)    Paruošimo laikas: Apie 20 min.  Porcijų skaičius: 6   PARUOŠIMO BŪDAS:   Avokadus perpjauti per pusę, išimti kauliukus ir šaukštu išskobti minkštimą. Minkštimą supjaustyti kubeliais, apšlakstyti citrinų sultimis ir išmaišyti.
                            
 Receptas. Krepšeliai su avokadais ir ikrais
                                INGREDIENTAI:    1 pakelis   tešlos krepšelių    1 vienetas   avokadų ( prinokę)    1 vienetas   pomidorų pastos ( be odelių)    šiek tiek   citrinų (sultys)    1 skardinė   ikrų (Baltiminiai juodi)    1 skardinė   ikrų (Baltiminiai raudoni )    Paruošimo laikas: Apie 20 min.  Porcijų skaičius: 4   PARUOŠIMO BŪDAS:   Avokadą nulupti, išimti kauliuką, pomidorą nulupti. Sudėti avokadą ir pomidirą į blendetį, įlašinti kelis lašus citrinos sulčių, viską permalti iki vientisos masės.
                            
 Receptas. Kiaušininė užkandėlė
                                INGREDIENTAI:    2 vienetai   kiaušinių (virti)    1 vienetas   avokadų    2 skiltelės   česnakų    3 valgomieji šaukštai   majonezo    1 žiupsnelis   druskos    1 žiupsnelis   pipirai    Skrudinimui:     6 riekės   duonos    Paruošimo laikas: Apie 10 min.  Porcijų skaičius: 6   PARUOŠIMO BŪDAS:   Kiaušinius išverdame kietai ir atvėsiname.   Gerai prinokusį avokadą perpjauname per pusę ir išėmę kaulą, šaukšteliu išskobtą minkštimą sudedame į trintuvę ar dubenėlį.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
 
  Receptas. Užkandėlė su avokadų kremu ir lašiša
                                INGREDIENTAI:    1 pakelis   lašišų (ZIGMO rūkyta)    1 vienetas   avokadų    2 skiltelės   česnakų    5 gramai   druskos    20 vienetų   tešlos krepšelių    1 valgomasis šaukštas   majonezo    šiek tiek   pipirai    Paruošimo laikas: Apie 30 min.  Porcijų skaičius: 20   PARUOŠIMO BŪDAS:   Avokadą, česnaką, druską, pipirus ir majonezą sutriname iki vientisos masės. Gautą masę dedame į valgomus krepšelius, uždedam lašišos gabalėlį. Galima papuošti alyvuogėmis.
                            
 Receptas. Salotos su avokadu ir feta
                                INGREDIENTAI:    1 vienetas   citrinų    1 vienetas   svogūnų    šiek tiek   petražolių    6 valgomieji šaukštai   alyvuogių aliejaus    200 gramų   sūris (feta)    225 gramai   pomidorų pastos (vyšniniai)    2 vienetai   avokadų    1 valgomasis šaukštas   garstyčių    Paruošimo laikas: Apie 45 min.  Porcijų skaičius: 4   PARUOŠIMO BŪDAS:   Avokadus perpjauti pusiau, išimti kauliukus ir išskobti vidų. Svogūną nulupti ir susmulkinti.
                            
 Receptas. Įdaryti avokadai
                                INGREDIENTAI:    1 vienetas   avokadų    1 gabalas   skumbrių ((šalto rūkymo))    1 vienetas   kiaušinių    1 vienetas   pomidorų pastos    šiek tiek   kaparėlių    1 žiupsnelis   pipirai    Paruošimo laikas: Apie 30 min.  Porcijų skaičius: 2   PARUOŠIMO BŪDAS:   Kiaušinį kietai išvirkite, leiskite atvėsti.   Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kaulą.   Susmulkinkite skumbrę, įdėkite kaparėlius ir susmulkintą virtą kiaušinį. Viską sumaišykite.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
 
   
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 