antiena

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „antiena“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „antiena“.

Taip ruošta antiena taps rugpjūčio hitu: visi klaus recepto

TV3 televizijos laidos „Maisto kelias“ vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Dominykas Kupčinskas lankėsi Kaune. Įkvėpti šio miesto apylinkių vedėjai žiūrovus nustebino paruošę antienos krūtinėlę su trumų risotto.
2023-08-12

Atskleidė, kaip iškepti skaniausią antį šventėms: užsirašykite patarimus

Sultinga, aromatinga ir švelniai apskrudusi kalėdinė antis beveik visada greitai dingsta nuo stalo, ypač patiekta su gardžiais pagardais. Tai vienas riebesnių paukščių, tad sveikatai palankios mitybos konsultantė, gydytoja dietologė dr. Edita Gavelienė primena mėgautis ja saikingai ir ruošti be papildomų riebalų.
2022-12-16

Sauliaus Baniulio ir Elenos Karalienės antienos receptas: pavyks iš pirmo karto

TV3 laidoje „Lidl grilio talentai“ radijo stoties „Power Hit Radio“ rytinės laidos vedėjai Saulius Baniulis ir Elena Karalienė pasidalijo anties filė receptu, kurį paruošti labai paprasta. Jums reikės: 2 vnt. anties filė česnako druskos pipirų rozmarino apelsino vyšninio pomidoro agurko špinatų raudonojo svogūno sūrio (salotoms) balzaminio acto Kaip gaminti? Nusausiname anties filė. Aštriu peiliu įpjauname odelę, stengdamiesi neįpjausti mėsos.
2022-08-13

Išskirtinis anties filė apelsinų padaže receptas: nustebinkite save ir savo svečius

Vasaros savaitgaliai neatsiejami nuo gamtos ir skanaus maisto. Nustebinkite savo svečius išskirtiniu receptu, kuriuo pasidalino TV3 laidos „Lidl grilio talentai“ dalyviai Domantas ir Justas. Vaikystės draugai laidos metu ruošė anties filė apelsinų padaže ir ant grilio keptas daržoves.  Šiam patiekalui jums reikės: 2 vnt.
2022-07-31

Kuriozų pilnas „Power Hit Radio“ vedėjų patiekalo ruošimas ant griliaus: nuo „gaisro“ iki nuostabos

Kartais ruošiant maistą ant grilio ne viskas vyksta taip, kaip norėtųsi, o ypač tada, kai ruošiamas patiekalas visai nepažįstamas. Į tokią situaciją pakliuvo ir radijo stoties „Power Hit Radio“ rytinės laidos vedėjai Elena Karalienė ir Saulius Baniulis. TV3 laidoje „Lidl grilio talentai“ sutikę dalyvauti vedėjai susidūrė su iššūkiu – antiena.
2022-07-30

Receptas. Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais

INGREDIENTAI: 6 vienetai antienos 2 vienetai svogūnų ( salotiniai) šiek tiek druskos šiek tiek pipirai 5 gramai kalėdinių prieskonių ((anyžių žvaigždutės,imbieras, gvazdikėliai)) 0.5 litro raudonojo vyno 20 gramų šokoladas (juodasis) 60 gramų sviesto (nesūdytas) 900 gramų morkų Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Morkas nuskusti ir supjaustyti jas kubeliais bei sudėt puodą su pasūdytu vandeniu.
2022-02-14

Taip paruošta antienos krūtinėlė tirps burnoje: paragavę pamiršite tradicinį kepimą

TV3 televizijos laidos „Gardu Gardu“ kūrybinė komanda sulaukė žiūrovės Indrės laiško. Garuose gaminti mėgstanti moteris paprašė parodyti, kaip dar galima išnaudoti šią funkciją. Virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis parodė, kaip garų pagalba galima pasigaminti burnoje tirpstančią, Sous Vide būdu paruoštą antienos krūtinėlę. Antienos krūtinėlei reikės: 1. 2 anties krūtinėlių; 2. Druskos; 3. Pipirų; 4. Rūkyto ypač tyro alyvuogių aliejaus; 5. Šaukšto lydyto sviesto.
2021-10-30

Radinys maisto į namus užsakyme privertė aiktelėti: patiekale – plunksnų likučiai

Radinys maisto į namus užsakyme sukėlė nuostabą ne vienam internautui. Paukštienos patiekale – plunksnų likučiai. Restoranas sako, kad mėsoje likę šereliai žmogui nėra pavojingi, tačiau pripažįsta, kad į klientų lėkštę papuolė dėl darbuotojų neatidumo. Maisto į namus užsisakiusi Julija (vardas pakeistas – aut. past.) liko ir nevalgiusi, ir pasibaisėjusi. Radinys maisto dėžutėje privertė išsižioti.

Svoris kris bevalgant: patiekalas, kurį paruošite per 60 sekundžių

Šventiniu laikotarpiu daugelis lietuvių su kaupu atsivalgo riebių, lietuviškų patiekalų. Kulinaras Alfas Ivanauskas po švenčių siūlo išmėginti gaivias salotas su parūkyta antienos filė, kurias pagaminti galima ir per vieną minutę. Pagaminti šioms salotoms taip pat reikės: saulėgražų daigų, obuolių, morkų, cukinijų, agurko ir ridiko. Padažui „VMG kulinarinio žurnalo“ vedėjas siūlo rinktis granatų padažą, cukraus sirupą, medų arba alyvuogių aliejų.
2017-12-27

Vaišių stalui – prabangiai paruošta antienos krūtinėlė

Antiena – vis dažniau, ypač prieš šventes, ant lietuvių kalėdinio stalo patiekiamas produktas, tačiau šeimininkės susiduria su galvosūkiu: kaip tinkamai ją paruošti, kad mėsa išliktų sultinga bei skani. Kulinariniais triukais ir patarimais, kaip gaminti šventinę anties krūtinėlę, bei išraiškingo skonio raudono vyno ir vyšnių padažo receptu dalinasi „Santa Maria“ šefas Artūras Braslauskas.
2017-12-14
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų