2023 metai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „2023 metai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „2023 metai“.

Budraitytė skubiai įspėja 1 Zodiako ženklą: šie metai – ne jūsų

Garsi šalies astrologė, būrėja Vaiva Budraitytė kreipiasi į Skorpionus. Sužinokite, kokių netikėtumų galite tikėtis šiemet. „Šiais metais didesnės karjeros nepadarysite, bet pagrindus ateičiai padėti galite. 2023-ieji nėra jums ypač sėkmingi, bet bus šiek tiek geresni nei praėję – didžioji sėkmė laukia, tačiau tik kitais metais. Pirmą metų pusę galite jausti nepasitenkinimą veikla, darbu, kolektyvu, atlyginimu, žodžiu viskuo.
2023-05-03

Ekonomistai: 2023-iaisiais šalies ekonomika stabtels

Nepaisant didelio neapibrėžtumo, praėjusiais metais Lietuvos ekonomika stebino pozityviai, tačiau metų pabaigoje pasimatė jos išsikvėpimo ženklų, sako BNS apklausti ekonomistai. Jų vertinimu, paskutinį praėjusių metų ketvirtį, palyginti su tuo pačiu metu 2021-aisias, Lietuvos ekonomika galėjo šiek tiek susitraukti. Dalis analitikų neatmeta, kad šio laikotarpio pokytis išliko teigiamas ir siekė iki 0,9 procento.
2023-01-30
REKLAMA
Kinų metų horoskopas ir tradicijų tyrinėjimas su Taro kortų prieskoniu  Kinų metų horoskopas ir tradicijų tyrinėjimas su Taro kortų prieskoniu

Kinų metų horoskopas ir tradicijų tyrinėjimas su Taro kortų prieskoniu

Kinų Naujieji Metai, dar vadinami Mėnulio Naujaisiais metais, yra viena iš svarbiausių tradicinių švenčių Kinijoje. Tai laikas šeimoms susiburti, puotauti ir švęsti naujų metų pradžią pagal mėnulio kalendorių. Kinų Naujųjų Metų data kiekvienais metais skiriasi, tačiau paprastai būna nuo sausio 21 iki vasario 20 d. Šiais metais kinų Naujieji metai prasideda Sausio 22 d. ir žymi Triušio metų pradžią. Viena iš svarbiausių kinų Naujųjų metų tradicijų yra susitikimo vakarienė.
2023-01-25

Europos Centrinio Banko vadovė: „Metai nebus puikūs, bet daug geresni, nei bijojome“

Euro zonos ekonomika šiais metais bus „daug tvirtesnė“, nei buvo baiminamasi iš pradžių, ketvirtadienį pareiškė Europos Centrinio Banko (ECB) vadovė Christine Lagarde, augant viltims, kad šalys gali išvengti skausmingos recesijos.  Ekonominės „naujienos per pastarąsias kelias savaites buvo daug pozityvesnės“, pareiškė Ch. Lagarde Pasaulio ekonomikos forume Davose.
2023-01-19

Astrologė Saulė atskleidė, kas laukia 2023 metais: artėja krizė

2023 metų sausio 1-ąją pagal Rytiečių kalendorių prasideda Naujieji metai. Tik, pasak astrologės, Tarptautinės astrologinių tyrimų draugijos (ISAR) atstovės Lietuvai Saulės Jonaitytės, yra šiokia tokia painiava, kieno gi tie metai – triušio ar katino. Čia astrologė kviečia prisiminti gražią legendą, kai Buda pas save į šventę kvietė gyvūnus ir perdavė žiurkei, kad ši įteiktų kvietimą katinui. „O žiurkė, pamačiusi, kad katinas ilsisi ir miega, pakvietimo jam taip ir neperdavė.
2023-01-04

2023-ieji – Lietuvos sostinės Vilniaus, Klaipėdos krašto ir Šv. Juozapato metai

Seimas 2023-iuosius yra paskelbęs Lietuvos sostinės Vilniaus ir Gedimino laiškų, Klaipėdos krašto bei Šventojo Juozapato metais. Taip pažymimas Klaipėdos krašto prijungimo prie Lietuvos 100-metis, Lietuvos sostinės Vilniaus ir Gedimino laiškų 700 metų ir šventojo Juozapato kankinystės 400 metų sukaktys, pranešė Seimo Ryšių su visuomene skyrius.
Aktualijos 2023-01-02

Naglis Šulija atskleidžia, kokie bus 2023-ieji Lietuvai ir pasauliui: Rusijos laukia chaosas, kokio dar nematė

Laidoje „Žmonės kalba“ – išskirtinis pokalbis su astrologu, TV3 orų pranešėju Nagliu Šulija. Kas 2023-iaisiais laukia Ukrainos, o kas nutiks Rusijai? Ar matosi bent menkiausia šviesa karo tunelio gale? Ką atneš juodojo vandeningojo triušio arba katino metai Lietuvai ir jos žmonėms? N. Šulija pateikia viltingų įžvalgų dėl šiuo metu Ukrainoje vykstančio karo.
2022-12-30

Didysis Skorpionų horoskopas 2023 metams: sužinokite, kas laukia jūsų

Žmonės pripažįsta, kad Skorpionas yra vienas Zodiako ženklų, turinčių tvirtą nuomonę. Tačiau Naujaisiais metais planetos privers jus pakeisti požiūrį į daugelį dalykų gyvenime. Ypač asmeniniame gyvenime su partneriu viską matysite visiškai kitaip. Bet kodėl staiga pasikeičia mąstymas? Na, tai dėl Skorpioną valdančios planetos Marso, kuris baigs savo retrogradinį laikotarpį pirmojo šių metų ketvirčio pradžioje, poveikio.
2022-12-29

Skelbia laimingiausius 2023 metų kinų horoskopo ženklus: sužinokite, ar tai jūs

Artėjantys 2023 metai – juodojo vandens triušio metai. Sužinokite, kuriems 3 ženklams pagal kinų horoskopą būsimi metais bus sėkmingiausi. Kiekvienų metų pabaigoje yra be galo įdomu sužinoti, ką mums atneš nauji metai. Kinų horoskopą sudarantys astrologai teigia, kad juodojo vandens triušio metai daugumai mūsų bus kupini pakilimų ir nuosmukių. Tačiau nosies nukabinti neverta, kadangi kai kuriems ženklams kaip niekada pasiseks.
2022-12-17

3 Zodiako ženklams 2023 metai atneš meilę: sužinokite, kam pasiseks

Daugelis iš mūsų tikisi rasti suderinamą partnerį bei į kasdienybę įnešti romantikos. Tačiau surasti meilę sekasi ne visiems. Sužinokite, kuriems Zodiako ženklams 2023 metais nusišypsos laimė ir pasiseks romantinėje srityje.  Astrologai teigia, kad kiekviena planeta simbolizuoja santykius ir emocijas. Štai Venera yra laikoma aistros, garbinimo, konkurencijos ir grožio planeta. Tiems, kuriems horoskope Venera užima puikią poziciją, labai pasisekė, kadangi tai turi įtakos jų santykiams.
2022-12-16
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų