1006 km

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „1006 km“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „1006 km“.

Finišavo „Olybet 108 km moterų iššūkio“ ralis

Labai intensyvią Palangoje vykstančių „Aurum 1006 km powered by Hankook lenktynių“ penktadienio programą užbaigė išimtinai dailiosios lyties atstovėms skirto „Olybet 108 km moterų iššūkio“ orientacinio ralio nugalėtojų ir prizininkių apdovanojimo ceremonija . Nepaisant visos dienos nuovargio ir nuotykių 300 km ilgio trasoje, iš kurių 108 km sudarė greičio ruožai ir specialios užduotys, ir prieš pat vidurnaktį vykusios apdovanojimų ceremonijos, 97 renginyje dalyvavusių ekipažų veiduose švietė šy...
2022-07-16

Žvilgsnis į 1000 km lenktynes iš teisėjų bokštelio

Vis mažiau laiko belieka iki liepos 17-20 dienomis Palangoje vyksiančių „Aurum 1006 km lenktynių“, pagrįstai tituluojamų didžiausiu automobilių sporto festivaliu Baltijos šalyse. Šiemet šis automobilių maratonas bus jubiliejinis, 20-asis renginio istorijoje. Varžybų spaudos centras, apžvelgdamas lenktynių istoriją, šįkart siūlo iš arčiau pažvelgti į teisėjų korpusą ir jiems diriguojantį vyriausiąjį komisarą. Tai žmonės, nuo kurių didele dalimi priklauso ir viso renginio sėkmė.
2019-06-24

ENEOS 1006 km lenktynėse – staigmena mažiesiems aistruoliams

Liepos 21-23 d. Palangoje organizuojamose ENEOS 1006 km lenktynėse laukiami ne tik automobilių sporto profesionalai, bet ir mažieji aistruoliai. Lenktynių žiūrovų zonoje įrengtoje Saugaus eismo klasėje vaikučių lauks Robocar Poli personažas. Vaikų pamėgtas animacinio filmuko personažo susitikimo su gerbėjais vieta pasirinkta ne atsitiktinai. Kilnią misija – padėti mokyti vaikus saugaus eismo bei elgesio kelyje - Robocar Poli skleidžia specialiame „Robocar Poli saugumo mokyklėles“ projekte.
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų