Vildamiesi pagyvinti vasaros prekybą, vokiečių mėsininkai pasiūlė naujų, egzotiškų dešrų - kivių, vyšnių likerio, citrinos ir net alavijų skonio.
REKLAMA
REKLAMA
Tokia naujovė gali pasirodyti kone šventvagiška Vokietijos nacionalinio patiekalo atžvilgiu, tačiau tikimasi, kad tai padės pagyvinti prekybą.
REKLAMA
Berlyno mėsininkas Uwe Buengeris sukūrė čilių ir medaus skonio "Bratwurst", o konkurentai "Dankert" pasiūlė "kivių dešrą", kurioje taip pat yra ananasų ir vyšnių, antradienį rašo laikraštis "Bild".
Gurmanai gali nusipirkti ir "Truefflebratwurst" su triufeliais ir juodaisiais bei baltaisiais pipirais. Kitos Berlyno dešros gaminamos iš ėrienos, imbiero, petražolių, kardamono ir valgomų žiedų.
REKLAMA