• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar kada nors domėjotės, iš kur gaunami „McDonald's“ ingredientai? Jūsų mėgstamos bulvytės, mėsainių mėsa ar daržovės? Šios įdomios ir intriguojančios užduoties ėmėsi trijų Baltijos šalių atstovai – lietuviškų TV laidų vedėja Ugnė Siparė, jaunasis Latvijos ūkininkas Modris Konovalovs ir Estijos dainininkė Getter Jaani.

Ar kada nors domėjotės, iš kur gaunami „McDonald's“ ingredientai? Jūsų mėgstamos bulvytės, mėsainių mėsa ar daržovės? Šios įdomios ir intriguojančios užduoties ėmėsi trijų Baltijos šalių atstovai – lietuviškų TV laidų vedėja Ugnė Siparė, jaunasis Latvijos ūkininkas Modris Konovalovs ir Estijos dainininkė Getter Jaani.

REKLAMA

Penkis sekmadienius iš eilės TV6 televizijos žiūrovai išvys penkių minučių trukmės „McDonald's“ sudėčių tyrėjai“ epizodą, kuriuose smalsi aplankys kaimyninių šalių ūkius, iš kurių į greitojo maisto restoranus atkeliauja legendinė „McDonald's“ mėsa, bulvės bei kiti produktai. 

„Apsilankysime galvijų ūkyje, iš kurio gaunama mėsa mėsainiams. Tada vyksime į gruzdintų bulvyčių gamybos įmonę, o po to ir į mėsos perdirbimo gamyklą, į mėsos fabriką. Tikslas išsiaiškinti, iš kur realiai atsiranda „McDonald's“ produktai“, – laidos pradžioje intriguojantį maršrutą nupasakojo socialiniuose tinkluose tūkstančius sekėjų turintis jaunasis ūkininkas M. Konovalovs.

REKLAMA
REKLAMA

Laužys mitus apie „McDonald's“ maisto kokybę

Susitikę visų trijų Baltijos šalių atstovai pasidalijo savo istorijomis, koks yra jų santykis su vis labiau populiarėjančiu greituoju maistu, o lietuvė U. Siparė teigė labai mėgstanti „McDonald's“ mėsainius. 

REKLAMA

Visi jie taip pat vieningai sutiko, kad „McDonald's“ maistas ir jo kokybė nuo seno yra apipinta daugybe mitų, o ypatingai jais remiasi senosios kartos atstovai.

„Ypač vyresnioji karta nepasitiki. Jie niekuo nepasitiki ir kartais mano, kad žmonės jiems nori padaryti kažką blogo. Aš iš tikrųjų girdėjau, kad į tuos mažus paplotėlius patenka blogiausios jautienos dalys, nes niekas nemato, kokia tai dalis“, – savo nuogirdomis ir mitais dalijosi U. Siparė.

REKLAMA
REKLAMA

Jai pritarė ir ūkininkas iš Latvijos. 

„Tai kaip ir duona, netikra. Ir daržovės yra netikros,“ – juokėsi M. Konovalovs.

Tiesa, U. Siparė neslėpė, kad populiariame greito maisto restorane ji pasilanko itin dažnai – ypač su kolegomis.

„Aš dirbu televizijoje, o kartais ir kaip redaktorė. Per filmavimus, kai pietų pertrauka, visada einame į McDonald's, nes visiems patinka“, – prisipažino Ugnė.

Tad kaip iš arti atrodo šie ūkiai? Ir kokios kokybės produktai naudojami „McDonald's“ restoranuose?

Laidą „McDonald's“ sudėčių tyrėjai“ žiūrėkite sekmadieniais 11 val. per TV6 televiziją.

REKLAMA
Man tokios moterys nepatinka
Man tokios moterys nepatinka
Kurios namuose negamina. O vyrai tokie skurliukai, kurie valgyti gamina. Kazkada jiems truksta plionke ir tada skyrybos. Paziurekit ta su devetu geliku. Pastoviai gyresi, kad ryte maista atveza, per pietus atveza, vakare atveza. Nusibodo tam vyrui tas valgyklinis maistas ir praspyre.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų