Penkis sekmadienius iš eilės TV6 televizijos žiūrovai išvys penkių minučių trukmės „McDonald's“ sudėčių tyrėjai“ epizodą, kuriuose smalsi aplankys kaimyninių šalių ūkius, iš kurių į greitojo maisto restoranus atkeliauja legendinė „McDonald's“ mėsa, bulvės bei kiti produktai.
„Apsilankysime galvijų ūkyje, iš kurio gaunama mėsa mėsainiams. Tada vyksime į gruzdintų bulvyčių gamybos įmonę, o po to ir į mėsos perdirbimo gamyklą, į mėsos fabriką. Tikslas išsiaiškinti, iš kur realiai atsiranda „McDonald's“ produktai“, – laidos pradžioje intriguojantį maršrutą nupasakojo socialiniuose tinkluose tūkstančius sekėjų turintis jaunasis ūkininkas M. Konovalovs.
Laužys mitus apie „McDonald's“ maisto kokybę
Susitikę visų trijų Baltijos šalių atstovai pasidalijo savo istorijomis, koks yra jų santykis su vis labiau populiarėjančiu greituoju maistu, o lietuvė U. Siparė teigė labai mėgstanti „McDonald's“ mėsainius.
Visi jie taip pat vieningai sutiko, kad „McDonald's“ maistas ir jo kokybė nuo seno yra apipinta daugybe mitų, o ypatingai jais remiasi senosios kartos atstovai.
„Ypač vyresnioji karta nepasitiki. Jie niekuo nepasitiki ir kartais mano, kad žmonės jiems nori padaryti kažką blogo. Aš iš tikrųjų girdėjau, kad į tuos mažus paplotėlius patenka blogiausios jautienos dalys, nes niekas nemato, kokia tai dalis“, – savo nuogirdomis ir mitais dalijosi U. Siparė.
Jai pritarė ir ūkininkas iš Latvijos.
„Tai kaip ir duona, netikra. Ir daržovės yra netikros,“ – juokėsi M. Konovalovs.
Tiesa, U. Siparė neslėpė, kad populiariame greito maisto restorane ji pasilanko itin dažnai – ypač su kolegomis.
„Aš dirbu televizijoje, o kartais ir kaip redaktorė. Per filmavimus, kai pietų pertrauka, visada einame į McDonald's, nes visiems patinka“, – prisipažino Ugnė.
Tad kaip iš arti atrodo šie ūkiai? Ir kokios kokybės produktai naudojami „McDonald's“ restoranuose?
Laidą „McDonald's“ sudėčių tyrėjai“ žiūrėkite sekmadieniais 11 val. per TV6 televiziją.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!