REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Salotos tokios, kokias mėgstat! Čia – iceberg'o salotos, paprika, pomidoras, užpilti jogurtu, pagardinti prieskoniais pagal skonį ir poreikius. Visa paslaptis – lašišos rutuliukai.

REKLAMA
REKLAMA

Reikės:


  • kelių šimtų gramų lašišos filė



  • skardinės kokosų pieno



  • keletos šaukštų kokoso drožlių



  • petražolių lapelių (geriau švieži)



  • šiek tiek druskos


Procesas:

Lašišos filė išverdama kokosų piene. Verdama tol, kol žuvis lengvai atsiskiria [atsiprašau, nepažiūrėjau laiko]. Sublenderinam. Padruskinam šiek tiek. Išmaišom. Petražoles susmulkinam, sumaišom su kokoso drožlėm. Iš sumaltos lašišos formuojam rutuliukus, apvoliojam juos petražolių ir kokoso mišiny. Porai valandų dedam į šaldytuvą, kad sustingtų ir įgautų formą. Dedam ant salotų ir ragaujam.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų