REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Remigijus Žemaitaitis garsėja ne vien politine veikla – vyras jau nuo mažens labai mėgsta gaminti. Politiko socialiniuose tinkluose gausu įvairiausių receptų. 

Remigijus Žemaitaitis garsėja ne vien politine veikla – vyras jau nuo mažens labai mėgsta gaminti. Politiko socialiniuose tinkluose gausu įvairiausių receptų. 

REKLAMA

Vienu iš jų – žuvimi alaus tešloje – R. Žemaitaitis sutiko pasidalyti su naujienų portalo tv3.lt skaitytojais. 

INGRIEDIENTAI:

  1. Menkės filė (gerai tinka lydeka arba starkis)
  2. 2 šaukštai miltų
  3. Žiupsnelis druskos ir pipirų
  4. 1 puodelis alaus

PADAŽUI:

  1. Majonezas
  2. Saulėje vytinti pomidorai
  3. Česnako pagal skonį

KAIP GAMINTI

  1. Supjaustyti žuvį įstrižais gabaliukais
  2. Į miltus suberti žiupsnelį druskos ir pipirų, supilti alų, gerai išmaišyti
  3. Sumerkti žuvies gabaliukus į alaus tešlą, laikyti joje 15-20 min, kol susikristalizuos
  4. Žuvį apkepti keptuvėje, kol paruduos

Skanaus! 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų