„Čia „negyvena“ kumpis ir obuoliai, tačiau visokio „plauko“ pupelių, lęšių, kruopų, makaronų, ryžių – apstu“, – varstydama savo spintelių dureles pasakoja Beata. Jos virtuvės lentynose galima rasti ir konservų. „Visų pirma – tunas, tada ančiuviai ir pomidorai savo sultyse. Aišku, įvairiaspalvių uogienių, visų įmanomų rūšių riešutų, jei ne pakeliais, tai bent po vieną užsilikę“, – juokiasi Beata.
Šeštadienį TV3 žiūrovai galės pasisemti įkvėpimo iš B. Nicholson šūkio „gaminkime iš to, ką turime!“ Laidos svečias Laurynas – vaikų chirurgas ir muzikantas, puikiai besisukantis virtuvėje.
„Man visuomet įdomu pažiūrėti, kaip gamina kiti, pajusti žmogaus stilių ir pomėgius, todėl filmuojant laidą jam pasiūliau: sugalvok ką nors iš to, ką turim. Ir ką jūs manote? Atradau netikėtų dalykų. Prasitarsiu tik tiek, kad lietuviškas varškės sūris ir pesto nuo šiol bus ne tik mano favoritas“, – intriguoja „Beatos virtuvės“ šeimininkė.