• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kinų maisto gaminimo tradicijos neišsemiamos. Tačiau kad ir kokie neįprasti mums atrodytų kai kurie šios tautos patiekalai, vien tradicijomis jie neapsiriboja, vis eksperimentuoja ir atranda kažką naujo. 

5

Kinų maisto gaminimo tradicijos neišsemiamos. Tačiau kad ir kokie neįprasti mums atrodytų kai kurie šios tautos patiekalai, vien tradicijomis jie neapsiriboja, vis eksperimentuoja ir atranda kažką naujo. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Keli bičiuliai pietums užsimanė patroškintos žuvies. Gerai paruoštą ir supjaustytą patiekalą jie jau ruošėsi valgyti, kol, užvaldžius smalsumui, į pražiotą vandens gyvio burną sumanė šliūkštelėti stiklelį alkoholio. 

REKLAMA

Nepraėjus nė akimirkai, pietų laukę bičiuliai buvo priversti atsilošti iš nuostabos, žuvis ėmė žiaukčioti. Atrodė, lyg maistu tapęs gyvis vis dar buvo paniręs į vegetacinę būklę.

Visgi tai, ko gero, yra vieno iš tradicinių kinų žuvies ruošimo būdų pasekmė. Pietūs buvo ruošiami „Yin Yang“ stiliumi, kuomet žuviai nenukertama galva, ji suvyniojama į skudurą ir verdama puode.

Vienas iš neįprasto vaizdelių komentatorių paaiškino, jog čia galėjo suveikti nervai, reaguojantys ir karštį ir šaltį. Jis patikino, kad žuvis jau buvo nudvėsusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų