• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įdomu, kiek šis receptas turi savyje vengriškumo :) Pavadinta tai "Hungarian Paprika Pork Chops". Savivaliauju ir pavadinimą keičiu savaip.

REKLAMA
REKLAMA

Eh.. Ir tik apsiėmus jį įgyvendinti pamačiau, kad tokio kepimui skirto prietaiso, kuriuo siūloma kepti, aišku, neturiu. Ką gi, naudojam, ką turim. Nieko įspūdingo? Taip. Bet keista, komplimentų, kad "tikrai labai labai skanu" - girdėjau. Seniai nebuvo. Sutapimas gal :) o pliusas didelis - pagaminama greit.



Reikės:

REKLAMA

300g kiaulienos nugarinės

šaukštelio saldžiosios paprikos

šaukštelio juodųjų pipirų

žiupsnio malto imbiero

šaukštelio česnakinės druskos

0,5 šaukštelio garstyčių miltelių



Procesas:

kiaulieną supjaustom nedideliais "piršteliais". Visus prieskonius sumaišom ir juose apvoliojam "pirštelius". Tada keptuvėj, kuri neturi pomėgio prisvilti, įkaitinam labai nedaug aliejaus ir sudedam ten kiaulienos gabaliukus. Pakepam. Apverčiam. Pakepam. Ir ką? VISKAS :) Prie savo pirštelių išsiviriau grikinių makaronų, kuriuos paskandinau po padažiuko sluoksniu. Taip taip, vėl sintetinis. Bet pagaliau paskutinis pakelis iš spintelės. Daugiau nebėra. Dabar turės prasidėt nauja padažų era. Tikrų padažų. O dar prie visko labai tiko Vengriškų agurkėlių salotos. Niam.



Skanaus ;)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų