• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kas gali būti skaniau :)

4-6 žmonėms reikės:

Apie 2 kg. vištos

Vištienos prieskonių, česnako, druskytės

Garnyrui: bulvių, cukinijos, pievagrybių, paprikos, prieskonių bulvėms/daržovėms, kmynų, česnako galvutės, 2 šaukštų aliejaus.

REKLAMA
REKLAMA

Vištytę iš vakaro įtriname prieskoniais ir paliekame šaltai pasimarinuoti. Ištraukę kišame į kepimo maišą, užrišame ir dedame į skardą. Kepame 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.

REKLAMA

Per tą laiką nusiskutame bulves, apibarstome jas bulvių prieskoniais ir kmynais, pašlakstome 2 šaukštais aliejaus, permaišome ir beriame šalia virtytės. Česnaką išskirstome skiltelėmis ir jų primėtome tarp bulvių. Kepame dar 30 min.

Pasiruošiame likusias daržoves: pievagrybius nuplauname, cukiniją supjaustome storesniais griežinėliais, papriką - stambiais gabalais. Beriame į tą pačią skardą, nieko baisaus jei ir ant bulvių. Taip pat prakerpame kepimo maišo viršų, kad višta apskrustų. Kirpdami kraštus paliekame, kad neišbėgtų sultys. Kepame dar 30 minučių.

Kiekvienam valgytojui dedame gražų gabalėlį vištos, daržovių, galima pašlakstyti iš vištos išbėgusiomis sultimis. Skanumėlis!



Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų