• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Puikus receptas "užsiskaninimui" po sekmadienio pietų.

5 valgytojams prireikė:

0,5 lapo šviežios sluoksniuotos tešlos (galima keisti šaldyta sluoksniuota tešla);

6 nedidelių lietuviškų obuolių

2 šaukštų cukraus

Poros šaukštų apelsinų uogienės ar džemo

Obuolių pyrago prieskonių arba tiesiog cinamono

REKLAMA
REKLAMA

Aš 4 obuolius susmulkinau kubeliais, subėriau į puodą, įpyliau porą šaukštų vandens, 2 šaukštus cukraus, cinamono, 1 šaukštą apelsinų žievelių uogienės ir kelias minutes patroškinau.

REKLAMA

Išsikočiojau tešlą, įklojau į formą ir ant viršaus sudėjau patroškintus obuolius. Likusius obuolius susipjausčiau plonais griežinėliais ir jais užklojau visą pyrago viršų. Kepiau 30 min. 200 laipsnių temperatūroje. Ištraukus reikėjo pyragą aptepti šaukštu apelsinų uogienės, pašildytos su pora šaukštų vandens - tą padaryti pamiršau :) Valgėme su ledais.

Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų