Jei pietums nusprendėte pasigaminti ką nors neįprasto, šis receptas kaip tik jums. Be to jis pravers ir grybų sezono metu, kaip pabos juos kepti ir valgyti su virtomis bulvėmis.
REKLAMA
REKLAMA
Jums reikės:
- 2 šaukštų aliejaus
- 2 svogūnų
- 1 čili pipiro
- 300 gramų grybų
- druskos
- mampipirų
Gaminame:
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apie 5 minutes kepinkite svogūnus ir grybus, retkarčiais pamaišydami. Pasūdykite, įberkite pipirų bei susmulkintą čili ankštį. Supilkite vyną, suberkite krevetes (jei buvo šaldytos, prieš tai atšildykite) ir troškinkite apie 5 minutes. Patiekite kartu su padažu ir tosteryje paskrudinta duona, kurią galite pabarstyti druska ir įtrinti česnako skiltele.
REKLAMA