Įkvėpti originalios pramogos, padangėse jie traukė posmus iš mėgstamų dainų „Tau – mano mintys“, „Viešpaties lelija“, „Mes esame pasaulis“ ir „Euforija“.
Kartu su atidarymo svečiais į dangų kilo vienas perspektyviausių jaunųjų Baltijos šalių virtuvės šefų Mihkel Heinmets, vadovaujantis restoranams „Degustare“ (Rygoje) ir „Wiegand“ (Taline).
Jis svečiams patiekė 24 val. troškintą jaučio žandą su traškiais svogūnais, kalafiorų ir pastarnokų piurė, sezoniniais grybais ir veršienos sultiniu, o desertui - žaliųjų citrinų ir kokoso desertą su itališku degintu morengu.
Šalia Kauno pilies įsikūręs „Dinner in the Sky“ laikinojoje sostinėje viešės tris dienas – iki sekmadienio.
Palikti į 50 m aukštį norintiems svečiams „Dinner in the Sky“ siūlo pusryčius, pietus, vakarienes, šampaną ir kokteilius danguje, tiesa, pietūs ir vakarienė čia kainuoja kiek pigiau nei sostinėje.
Pasak organizatorių, lietus restorano darbui įtakos neturi – virš 22 vietų platformos įrengtas stogas, taip pat svečiai gali gauti apsiaustus nuo lietaus.
Dangaus restoraną „Dinner in the Sky“ amerikietiškas ekonomikos žurnalas „Forbes“ yra įtraukęs į neįprasčiausių valgymo vietų 10-tuką. Šią unikalią pramogą išbandė net Monako princas Albertas bei Švedijos princas Karlas Filipas.