REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
„Virtuvės istorijos“ (nuotr. www.tomasfoto.lt)

Žinomas atlikėjas, aktorius, įvairių muzikinių televizinių projektų dalyvis ir šokėjas Martynas Kavaliauskas neslepia, jog už visus karjeros pasiekimus jis yra dėkingas savo žmonai Rusnei. Dar vaikystėje užsimezgusi judviejų draugystė išaugo ne tik į tvirtą santuoką, bet ir į sėkmingus projektus, kuriuos organizuoja ir įgyvendina kartu kaip komanda.

21

Žinomas atlikėjas, aktorius, įvairių muzikinių televizinių projektų dalyvis ir šokėjas Martynas Kavaliauskas neslepia, jog už visus karjeros pasiekimus jis yra dėkingas savo žmonai Rusnei. Dar vaikystėje užsimezgusi judviejų draugystė išaugo ne tik į tvirtą santuoką, bet ir į sėkmingus projektus, kuriuos organizuoja ir įgyvendina kartu kaip komanda.

REKLAMA

Kaip ir kiekvieną šeštadienį TV3 televizijos žiūrovus praleisti kartu rytą kvies kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Dėl šalyje įvesto karantino, siekiant laikytis visų saugumo reikalavimų, šį projektą kurianti prodiuserinė kompanija „TV Topas“ pakoregavo laidos konceptą ir joje į azartišką dvikovą, dėl geresnio kulinaro vardo, stoja ne žinomi žmonės, o laidos vedėjai, šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir Dilanas Dampella Gamage. Nuspręsti, kuris iš jų geresnis kulinaras tenka kviestinei žvaigždei, kuri, įvertinusi abu patiekalus, išrinks skanesnį.

Modernių virtuvės baldų „Vokė-III“ salone įkurtoje studijoje užvirs azartiška pusryčių karaliumi laikomo omleto dvikova: Ilona gamins purų, vaikystę primenantį, orkaitėje keptą omletą su šviežiu itališku sūriu ir pomidorais, o Dilanas visus nustebins „Kamado Bono“ kepsninėje ruoštu ispanišku omletu su bulvėmis, sūriu ir kumpiu.

REKLAMA
REKLAMA

Kad laidos vedėjų kova būtų sąžininga, įvertinti jų kulinarinių sugebėjimų ir patiekalų atvyks žinomas šalies dainininkas, aktorius bei šokėjas Martynas Kavaliauskas. Atlikėjas pasakos, jog jo ir žmonos Rusnės namuose patiekalai iš kiaušinių itin dažnai puikuojasi ant pusryčių stalo.

REKLAMA

„Omletas ir kiaušiniai yra mūsų šeimos pusryčių karalius, tačiau prisipažinsiu, jog mano paties santykis su maisto ruošimu yra tragiškas. Vienintelis darbas, kurį virtuvėje atlieku geriausiai – tai yra pjaustymas. Žmona, tokiam darbui, mane gali palikti ir dviem valandom, kadangi tai darau ilgai, bet labai kruopščiai“, – laidoje atviraus Martynas.

Ne veltui yra sakoma, jog kelias į vyro širdį eina per skrandį. Kalbėdamas apie maistą, atlikėjas atskleis paslaptį, kokiems patiekalams niekaip negali atsispirti, o tai bandęs padaryti, neištvėrė net savaitės.

REKLAMA
REKLAMA

„Kurį laiką bandžiau laikytis gan keistos dietos – nevalgyti miltinių patiekalų. Visgi, išsilaikyti man pavyko lygiai dvi dienas, nes tokie patiekalai yra mano gastronominė silpnybė“, – laidoje pasakos atlikėjas.

Ne paslaptis, jog Martyno ir žmonos Rusnės draugystė, užgimusi dar mokyklos suole, prieš beveik ketverius metus juos atvedė prie altoriaus. Laidos vedėjų paklaustas kaip po tiek daug metų praleistų kartu, jiems pavyksta vis dar vienam kitą nustebinti, Martynas džiaugsis, kad sėkminga santuoka paremta tvirtu ir nepaprastu judviejų ryšiu.

„Žmona mane stebina kiekvieną dieną. Ji puikiai gamina ir jos maistas man yra pats skaniausias. Na, o man belieka atsilyginti skiriamu dėmesiu ir stengtis būti geru vyru. Su Rusne

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

mes turime tvirtą santykį tiek darbinį, tiek gyvenimišką. Vienas kitą labai gerai jaučiame bei suprantame, todėl nesumeluosiu sakydamas, jog man labai pasisekė, kad ją turiu“, – laidoje prisipažins Martynas.

Pramogų pasaulio atstovams sudėtingą karantino laikotarpį atlikėjas stengiasi nešvaistyti veltui – jis aktyviai dirba ties nauju albumu bei ruošia ne vieną staigmeną savo gerbėjams. O kol galima daugiau laiko skirti poilsiui ir artimiesiems, Martyno su Rusnės namuose užgimė skani kulinarinė tradicija.

„Mes abu mėgstame krevetes, todėl bent vieną kartą per savaitę, o kartais net ir dažniau, gaminame jas su įvairiais padažais, pasitelkiant vis kitus, dar neragautus arba abiejų pamėgtus skonius. Tai, galima sakyti, tapo mūsų firminiu patiekalu“, – laidoje atviraus vyras.

REKLAMA

Kaip ir kada prasidėjo atlikėjo muzikinė karjera, ką Martynas veikia karantino metu ir kurio – Ilonos ar Dilano omleto interpretacija laidos svečiui patiks labiau – sužinosime jau šį šeštadienį, 8:30 val. per žiūrimiausią TV3 televiziją!

Kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ sėkmingai pradėjo 13-ąjį sezoną, kuriame laukia dar daugiau azartiškų kovų, unikalių receptų bei įtraukiančių pokalbių ir atvirų istorijų su garsiausiais šalies žmonėmis. Į dvikovą stos ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir šrilankietis Dilanas Dampela Gamage. Geriausi pokalbiai mezgasi virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros, nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti, kuris kulinaras jį pagamino.

„Virtuvės istorijų“ – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų