Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dažnai maisto gamyba tampa nemažu iššūkiu, nes reikia nuolat galvoti ką pagaminti, kaip skaniai pagaminti, na ir finansinis aspektas ne paskutinėje vietoje. Šį kartą TV3 laidos „La Maistas“ šefai Vylius Blauzdavičius ir Tomas Rimydis paruošė gardžią vakarienę, kurios suma siekia vos 5 eurus.

Dažnai maisto gamyba tampa nemažu iššūkiu, nes reikia nuolat galvoti ką pagaminti, kaip skaniai pagaminti, na ir finansinis aspektas ne paskutinėje vietoje. Šį kartą TV3 laidos „La Maistas“ šefai Vylius Blauzdavičius ir Tomas Rimydis paruošė gardžią vakarienę, kurios suma siekia vos 5 eurus.

REKLAMA

„Iššūkis buvo tikrai ne mažas, visi galvojam, visi skaičiuojam, tai tas planas buvo įdomus, ką galima padaryti už tuos 5 eurus, ir padaryti įdomiai, kasdieniškai, kad galėtų kiekvienas pasiruošti“, – sako profesionalus virtuvės šefas Tomas Rimydis. Tačiau, jo bulvių pyragas su vištienos šlaunelėmis ir džiovintų baravykų padažu tikrai patiks visiems.

Kaip visada, laidoje virtuvės šefai dalinsis įvairiausiais praktiškais, naudingais patarimais. Vienas iš jų: „Iš karto sutarkavus bulves reikia jas užplikyti, nes kitu atveju jos iškart oksiduosis, patamsės ir plokštainis bus negražiai pilkas“, – patarė Tomas.  

REKLAMA

Bulvių pyragas su vištienos šlaunelėmis ir džiovintų baravykų padažu

Greitai ir nesudėtingai paruošiamas bulvių pyragas su šlaunelėmis ir džiovintų baravykų padažu. Padažą paruošti nėra sudėtinga, prireiks vos 4 ingredientų, bet pagardina kiekvieną kąsnelį.

Troškinys su vištiena

Gardusis troškinys su vištiena – reikia nedaug ingredientų, jie visiškai neįmantrūs, tačiau skonis puikus. Sotu, taupu ir tikrai sužavės puikiu skoniu.

##UArticlesInsert_Video_getVideo_tv3Play/11333054/autoplay=0#

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų