Laikas aštriems pojūčiams
Jums reikės:
30 gr aliejaus, 5 gr česnako, 300 gr jautienos - kiaulienos faršo, 50 gr juodųjų alyvuogių, 4 gr krapų, 150 gr marinuotų agurkų, 200 gr morkų, 150 gr paprikų, 100 gr pomidorų padažo, 2 gr uoginės paprikos miltelių, 50 gr vištienos sultinio.
Paruošimas:
Faršą sudedame į keptuvėje įkaitiną aliejų, pabarstome prieskoniais ir sukepiname. Mokas sutarkuojame burokine tarka, papriką, marinuotus agurkus supjaustome šiaudeliais. Paprikas, morkas pakepiname keptuvėje. Paprikoms ir morkoms sukepus sudedame marinuotus agurkus, sukapotą česnaką. Sukepusiais daržoves sumaišome su paruoštu faršu, sudedame pomidorų padažą. Įpilame vandens ir dar 15 minučių paverdame. Sriubą patiekiame su grietine.
Skanaus.