- Žuvis, 1 kilogramas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Razinos, 1 šaukštas
- Medus, 1 šaukštelis
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Druska, pagal skonį
- Juodieji pipirai, pagal skonį
- Alus, 2 šaukštai
- Aliejus, 2 šaukštai
Gaminimas:
Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus, supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių, suberkite razinas, įdėkite medų. Viską troškinkite, kol daržovės suminkštės.
REKLAMA