REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Konkursą „Mis Lietuva 2013“ užplūdo seksualios dainininkės, šokėjos bei manekenės.

Konkursą „Mis Lietuva 2013“ užplūdo seksualios dainininkės, šokėjos bei manekenės.

REKLAMA

„Lietuvos ryto“ televizijos rengiamo konkurso atrankoje liepos 10 dieną ketina dalyvauti go go šokėja bei modelis Elita Citovičiūtė(21) ir didžiakrūtė studentė Viktorija Vaičaitė(20), kurios dar neseniai buvo grupės „Dolce Vita“ narės.

REKLAMA
REKLAMA

  

Grupė garsėjo erotinėmis fotosesijomis ir vaizdo klipais, kuriuose merginos filmavosi itin apsinuoginusios. Daugelis šią grupę lygino su „Pupytėmis“, o pastarosios tikino, kad „Dolce Vita“ yra tiesiog nevykusijų kopija. Vėliau grupės lyderė Vita Jakutienė nusprendė prisidėti prie „Pupyčių“ ir scenos bendražyges paliko.

REKLAMA

Šiuo metu vilnietė E.Citovičiūtė žiba sostinės naktiniuose klubuose, o buvusi kolegė kaunietė V. Vaičaitė mėgina tęsti dainininkės karjerą.

Konkurse „Mis Lietuva 2013” taip pat ketina dalyvauti klaipėdietė Gabija Sruogiūtė(20) – naujai susikūrusios grupės „Mochito“, kurios prodiuseriai yra broliai Gintaras ir Mindaugas Bendžiai, vokalistė.

Grupėje kartu su G.Sruogyte dainuoja Justė Jančiauskaitė. Merginų dueto daina „Mano meteoras“ skamba televizijos projekte „Meilės trikampis“(TV3). Dainininkės jau spėjo nusifilmuoti erotiškame klipe, surengė fotosesijų, o scenoje jos dažniausiai pasirodo su grupe Pikaso.

REKLAMA
REKLAMA

Konkurse „Mis Lietuva 2013” panorusios dalyvauti merginos liepos 10 dieną susirungs atrankoje. Joje bus atrinkta 14 kandidačių, kurios varžysis rugpjūčio 15 dieną vyksiančiame konkurso finale. Įspūdingą renginį transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

Mis Lietuva 2013” konkurse gali dalyvauti netekėjusios 18–24 metų merginos, išsilavinusios ar besimokančios, žavios, veiklios, siekiančios užsibrėžtų tikslų. Anketas galite pildyti iki liepos 7 dienos interneto svetainėse: mislietuva.lrytas.lt arba www.mislietuva.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ finale merginos rungsis ne tik dėl gražiausios lietuvaitės titulo, bet ir dėl kelialapių į du prestižiškiausius pasaulio konkursus „Miss World 2013” („Mis pasaulis 2013“) ir „Miss Universe 2013” („Mis visata 2013”).

Nuoroda į grupės „Dolce Vita“ klipą:

Nuoroda į naujausią V.Vaičaitės dainą:

Nuoroda į grupės „Mochito“ klipą:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų