REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vieniems tai – tikras delikatesas, tačiau kitiems gali būti nesuvokiama, kaip įmanoma tai dėti į burną. Įvairiausiose pasaulio šalyse egzistuoja begalė keistų tradicinių paitekalų, kurie tinka tikrai ne kiekvieno turisto skoniui. Sakote, šlykštu valgyti kepintus tarakonus? 

Vieniems tai – tikras delikatesas, tačiau kitiems gali būti nesuvokiama, kaip įmanoma tai dėti į burną. Įvairiausiose pasaulio šalyse egzistuoja begalė keistų tradicinių paitekalų, kurie tinka tikrai ne kiekvieno turisto skoniui. Sakote, šlykštu valgyti kepintus tarakonus? 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. Fermentuotos lašišų galvos

Aliaskoje šis patiekalas yra gan įprastas, o šnekamojoje kalboje netgi jau įgavęs naują pavadinimą, kuris, tiesa, kur kas realesnis ir paprastesnis – tiesiog „dvokiančios galvos“. Lašišų galvos sumetamos į medines arba plastikines statines ir užkasamos į žemę. Ten laikomos kelias savaites ar netgi daugiau, kol tiesiog supūva. Štai jums ir paruošta šventinė vakarienė!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų