REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar ketvirtadienį žiniasklaidoje pasirodė pranešimai apie tai, kad Vitalijos Katunskytės scenos partneriui Aidui Manikui reikia pagalbos. Vyras ieškojo kraujo donoro sunkiai sergančiai savo motinos seseriai.

Dar ketvirtadienį žiniasklaidoje pasirodė pranešimai apie tai, kad Vitalijos Katunskytės scenos partneriui Aidui Manikui reikia pagalbos. Vyras ieškojo kraujo donoro sunkiai sergančiai savo motinos seseriai.

REKLAMA

Penktadienį A. Manikas viešai socialiniuose tinkluose pranešė, kad moteris – ant mirties slenksčio.

Apie tai A. Manikas rašė „Facebook“, pasidalijęs bendromis nuotraukomis su artima giminaite.

„Nesulaikau ašarų ir esu gilioje depresijoje“, – savo įrašą pradėjo jis.

„Atrodo, tiek nedaug truko, jau sveiko po transplantacijos. Ir per vieną naktį... Negaliu susitaikyti, negaliu nusiraminti, atrodo jau visos ašaros išverktos bet, pasirodo, ne. Man plyšta širdis, kad daugiau negalėsiu jos apkabinti, paguosti, pasidalinti mintimis, nuvažiuoti  į svečius… Ji buvo man patarėja ir guodėja, lyg antra mama. Kaip sunku, kai išeina žmogus, ir tu nieko negali padaryti“, – toliau rašė jis.

Tiesa, kaip pasirodė vėliau, moteris vis dar palaiko gyvybę, deja, nepanašu, kad ilgam.

„Visada tave mylėsiu, brangi Danute, niekada nepamiršiu ir melsiu, kad tavo siela rastų ramybę ten, pas viešpatį dievą“, – rašė Manikas.

REKLAMA
REKLAMA

Nepamiršiu niekada tavo gerumo, kiek kelio abu nuėjome. Visada vienas kitam rasdavome gerą, žodį, „paramą ir skausme supratimą. Žinau, man bus labai sunku susitaikyti su netektimi,  bet tokia likimo valia. Tesaugo tave dievas, mieloji Danute. Saugosiu tave savo širdyje nuotraukose, prisiminimuose. Labai myliu tave. 

REKLAMA

Ačiū, visiems, kurie davė kraują gelbėjant jos sveikatą. Ačiū ir  scenos kolegėms už palaikymą ir jautrius žodžius.

Būkite geri vieni kitiems, kol esame gyvi. Nes visi čia, žemėje, esame tik svečiai. Ir nežinome, kada užges mūsų gyvenimo žvakė. Visiems ačiū kurie kartu“, – rašė jis.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Aidas ieškojo pagalbos: „Sveiki visi gyvenantys Vilniuje. Gali būti ir kiti miestai. Gal kas nors iš esančiųjų galėtų padėti išgelbėti žmogaus gyvybę. Skubiai reikia kraujo. Kurio grupė - 1 rėzus teigiama (Tai vadinama pirma grupė). Turi būti negimdžiusi moteris arba tinka ir vyro kraujas, kurio grupe 1 rezus teigiama. Labai skubu. Būčiau labai dėkingas. Rašykite man asmenine žinute. Nuoširdus ačiū. Tikiuosi ir prašau visų dalintis, nes labai skubu. Galintys padėti rašykite man privačia žinute. Žinutę. Ačiū už jūsų gerumą. Su jūsų pagalba ir dievo malone tikiu, kad gali pasisekti.“

Naujienų portalui tv3.lt vyras sakė, kad pagalbos reikia nedelsiant: „Ieškau skubios pagalbos. Esu labai giliame šoke ir pasimetęs. Noriu išgelbėti sau artimą žmogų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų