REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitgaliui siūlo įspūdingą programą, kurioje ir lietuviško kino apdovanojimai „Sidabrinė gervė“, ir smagusis šeštadienio šou „galvOK“, ir futbolas, ir geriausi užsienietiški bei lietuviški filmai, tokie kaip „Nova Lituania“, „Čia buvo Saša“.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitgaliui siūlo įspūdingą programą, kurioje ir lietuviško kino apdovanojimai „Sidabrinė gervė“, ir smagusis šeštadienio šou „galvOK“, ir futbolas, ir geriausi užsienietiški bei lietuviški filmai, tokie kaip „Nova Lituania“, „Čia buvo Saša“.

REKLAMA

Šeštadienis (11.21)

18.10 val. per TV8 mistinis detektyvas „Žmogžudystės ir kepėja. Šokoladiniai sausainiai“. Hana – geriausia miestelio kepėja, turinti dar vieną ypatingą talentą. Ji – puiki detektyvė-mėgėja, kuri visuomet atsiduria ten, kur vyksta nusikaltimai. Šį kartą Hanos laukia labai svarbi užduotis – išsiaiškinti, kas nužudė jos draugę.

19.40 val. per TV3 ir TV3 Play – žaidimas „galvOK“.  Žaidimo išskirtinumas – įdomūs, keisti, smagūs, juokingi klausimai, paremti mokslu, ir dar smagesni, visiškai netikėti atsakymai, kuriuos reikia išmąstyti, pasitelkus savo išmonę, fantaziją ir patirtį. Šį kartą sumanumą išbandys šeimyninis duetas – Deivis ir Renata Norvilai.

REKLAMA
REKLAMA

https://play.tv3.lt/galv-ok

Paskui, 22.40 val. per TV3 kviesime žiūrėti plačiai nuskambėjusį biografinį filmą „Iš meilės Pablui“. Filme „Iš meilės Pablui“ žiūrovai išvys ir žiaurų narkotikų prekeivių pasaulį, ir aistringą meilės istoriją. Pablo Eskobaro vaidmenį atliko vienas talentingiausių aktorių – Javieras Bardemas, o žurnalistę įkūnijo žavingoji Penelope Cruz.

REKLAMA

22.00 val. per TV6 biografinis, istorinis filmas „Aleksandras“. Pasakojimas apie galingąjį valdovą ir talentingą karvedį Aleksandrą Makedonietį, kuris sugebėjo užkariauti didžiulius Europos, Azijos ir Afrikos plotus. Istorijos šaltiniuose jis vadinamas karo taktikos genijumi, žmones įkvepiančiu dvasiniu lyderiu, politikos gigantu, nenugalimu užkariautoju, bet taip pat ir negailestingu žudiku, nuo kurio rankos ar įsakymo žuvo tūkstančiai žmonių...

Go3 siūlo žiūrėti – Lietuvišką filmą „Nova Lituania“. Režisieriaus Karolio Kaupinio nespalvotas filmas, gavęs net 12 „Sidabrinės gervės“ nominacijų ir pripažintas geriausiu Atėnų ir Rygos kino festivaliuose. 1938 metai. Tarpukario Kaunas. Lietuvai švenčiant nepriklausomybės dvidešimtmetį, Europos horizonte kibirkščiuoja neišvengiamo karo grėsmė. Dėl naujos valstybės ateities nerimaujantis geografijos profesorius Feliksas Gruodis sugalvoja beprotišką planą. Jis pasiūlo Vyriausybei Afrikos žemyne sukurti atsarginę Lietuvą. Čia, kilus pavojui, galėtų persikelti šalies gyventojai. Kruopščiai suplanuotai idėjai reikia valdžios palaikymo, tačiau profesoriumi tiki tik politika nusivylęs šalies premjeras. Kol abu vyrai sprendžia, gelbėti kitus ar save, griūva vieno iš jų santuoka.

REKLAMA
REKLAMA

https://go3.lt/tvod/nova-lituania,vod-1969707

Sekmadienis (11.22)

10.00 val. per TV3 Play – laida „La Maistas“. Garsiausi Lietuvos šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir kviestinis svečias dalinsis kulinarinėmis idėjomis, laužys nusistovėjusius standartus ir kvies į maisto gamybą žiūrėti kaip į kūrybą. Kiekvienoje laidoje 3 skirtingų kulinarijos krypčių atstovai pateiks savas vieno patiekalo ar kulinarinės temos interpretacijas. Temos bus pačios įvairiausios – nuo mokinukų priešpiečių dėžutės iki tradicinio plokštainio naujų variacijų. Kulinarijos profesionalai ne tik gamins, bet ir su žiūrovais dalinsis savo receptais bei praktiniais patarimais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

https://play.tv3.lt/la-maistas

14.50 val. per TV3 smagi komedija „Ponia Dautfajė“. Po skyrybų nevykėlis aktorius Danielis Hilardas (akt. Robin Williams) gali tik kartą per savaitę matyti vaikus, teismo paskirtus auginti buvusiai žmonai. Įsižeidęs tėtušis nusprendžia persirengti senute ir padaryti viską, kad jo buvusi žmona pasamdytų jį aukle.

19.30 val. per TV3 apdovanojimai „Sidabrinė gervė“. Šiais metais prestižinės „Sidabrinės gervės” statulėlės bus teikiamos už 2019-2020 metų kino darbus. Daugiausiai nominacijų pelnę filmai: 12 – „Nova Lituania” (rež. Karolis Kaupinis), 9 – „Nematoma” (rež. Ignas Jonynas), po 8 – „Išgyventi vasarą” (rež. Marija Kavtaradzė) ir „Izaokas” (rež. Jurgis Matulevičius), po 5 – „Sutemose” (rež. Šarūnas Bartas) ir „Širdys” (rež. Justinas Krisiūnas). Programoje pasirodys ne tik visos Lietuvos mylimi aktoriai ir didžiausius kino darbus atlikę užkadrės žmonės, bet ir populiarūs atlikėjai. Apdovanojimų metu paaiškės „Sidabrinės gervės“ ir „Sidabrinės gervės kiaušinio“ nominacijų laimėtojai. Sužinosime, kam bus įteikta „Auksinė gervė“ už viso gyvenimo nuopelnus, ir kas taps „Vox Populi“ kategorijos nugalėtoju.

REKLAMA

22.30 val. per TV3 jaudinantis „Kino pavasario“ filmas „Čia buvo Saša“. Jurga ir Tomas nusprendžia įsivaikinti mažą mergaitę, tačiau netikėtai jiems pasiūloma globoti paauglį Sašą. Potencialūs įtėviai, įkalbinėjami vaikų namų direktorės, sutinka su berniuku praleisti vieną dieną. Ką ta diena atneš naujai besikuriančiai šeimai? Kaip teigia Kino pavasario programos sudarytoja Dovilė Raustytė: Filmas turėtų būti aktualus tėvams, auginantiems vaikus, tiems, kurie svajoja apie juos, ir tiems, kurie bijo tėviškos atsakomybės.

21.00 val. per TV8 smagi komedija „Parankus jaunikis“. Patarinėti dėl santykių yra daug lengviau negu iš tiesų juos puoselėti. Daktarė Keitė – santykių ekspertė, atrodo, žino atsakymus į visus klausimus apie darnų porų gyvenimą. Tačiau prieš pat jos ir Brajano oficialų sužadėtuvių paskelbimą, kol sukviesti žurnalistai laukė gražių nuotraukų, būsimasis jaunikis ją paliko. Netikėtai į pagalbą Keitei atskubėjo buvęs vaikystės draugas. Ar įmanoma suvaidinti meilę? O gal pirmoji meilė vis tik niekada ir nebuvo pamiršta?

REKLAMA

22.00 val. per TV6 drama, trileris „Kryžminė ugnis“. Karininkė Samanta Harison ką tik grįžo iš karo Irake. Moteriai nustatytas potrauminis sutrikimas, ji niekaip negali pamiršti patirto streso, baimės ir siaubo, įsilieti į normalų gyvenimą sekasi sunkiai. Vos grįžusi ji apkaltinama dviejų amerikiečių karininkų nužudymu. Samantai atrodo, kad ji to nepadarė, o jeigu? Gal ji jau nebekontroliuoja to, ką daro? Moteris labai pasimetusi, ir netrukus supranta, kad ją persekioja pykčio apsėstas karininkas Greidonas, norintis atkeršyti už kolegas. Samanta iš visų jėgų stengiasi sutelkti visus prisiminimus iš lemtingos nakties, kad galėtų įrodyti visiems ir kartu sau pačiai, jog ji nekalta. Tik ar jai pavyks?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Go3 siūlo žiūrėti – Premier lyga „Liverpool“ – prieš „Leicester City“. Šių klubų dvikova kels didžiulį susidomėjimą Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse, kurias šiandien, nuo 21:05 val., tiesiogiai stebėkite per Go3 televiziją.

Liverpulio futbolininkai gina čempionų titulą, o Lesterio komanda šiuo metu turnyro lentelėje užima pirmąją vietą – 18 taškų po 8 mačų. „Lapės“ dabar laimėjo trejas rungtynes iš eilės. Jose pelnė šešis įvarčius, o praleido tik vieną. Jurgeno Kloppo auklėtiniai turi vienu tašku mažiau ir rikiuojasi treti.

„Leicester City“ Anglijos „Premier“ lygoje Liverpulio ekipą yra nugalėjęs 7 kartus. 6 dvikovos baigėsi taikiai, o 15 sykių triumfavo „Liverpool“. Tiesa, pastaraisiais metais tarpusavio akistatose dominuoja Liverpulio komanda. Ji „lapes“ įveikė penkiose iš paskutinių šešių dvikovų. Viename mače užfiksuotos lygiosios. Varžovų tvirtovėje, „Anfield“ stadione, Lesterio ekipa triumfavo labai seniai – 2000 metų gegužę (2:0).

https://go3.lt/sport_tv

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų