REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Meghan Markle (nuotr. SCANPIX)

2020-ieji princui Harry ir jo mylimajai Meghan Markle atnešė išties daug pokyčių, vis dėlto vienas didžiausių – gyvenamosios vietos pakeitimas, persikėlimas gyventi į JAV ir atsiskyrimas nuo karališkosios šeimos.

4

2020-ieji princui Harry ir jo mylimajai Meghan Markle atnešė išties daug pokyčių, vis dėlto vienas didžiausių – gyvenamosios vietos pakeitimas, persikėlimas gyventi į JAV ir atsiskyrimas nuo karališkosios šeimos.

REKLAMA

Tai paskatino daugybė priežasčių, tačiau, kaip teigia ekspertai, buvusi Holivudo žvaigždė Meghan visuomet jautė, jog britai jos paprasčiausiai nesupranta.

Apie tai neseniai prabilo ir karlaiškosios šeimos ekspertė Ingrid Seward. Anot jos, M. Markle netgi buvo panaši į Ewardo VIII-ojo žmoną Wallis Simpson.

Karaliaus Edwardo VIII-ojo žmona Wallis taip pat buvo su buvusiu vyru išsiskyrusi amerikietė, kuri nuo 1937-ųjų turėjo tapti monarche ir tokiu būdu pakeisti visą istoriją.

Anot ekspertės I. Seward, Meghan ėjo judėjo labai panašiu scenarijumi, nes, kaip anksčiau karalius Edwardas VIII-asis, taip ir princas Harry dėl jos paaukojo beveik viską.

REKLAMA
REKLAMA

„Wallis negalėjo pakęsti Anglijos. Jai nepatiko klimatas, o taip pat ji jautė, jog žmonės nesupranta jos humoro. Kalbant apie Meghan, manau, kad ji taip pat jautė, jog britai paprasčiausiai jos nesupranta, nemėgsta“, – tikino ekspertė.

REKLAMA

„Taip pat nemanau, kad ir pati Meghan – didelė Anglijos fanė. Jos namai – Kalifornijoje, tad ten yra ir jos širdis“, – sakė I. Seward.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad jau kurį laiką sklinda gandai ir apie tai, kad M. Markle ir princas Harry ruošiasi gausesnei šeimai.

„Dabar, kai jaučiasi patogiai savo naujuose namuose, o visa kita jų gyvenime taip pat yra pastovu, Meghan pasakė Harry, kad jau metas antrajam vaikeliui. Ji ir vėl nori susilaukti kūdikio ir nekantrauja visa tai pradėti“, – sakė šaltiniai.

Kaip teigė šaltiniai, Meghan dievina faktą, kad yra mama, o matydama, koks laimingas Harry yra turėdamas jų sūnų Archie, visa tai ji prilygina tarsi apdovanojimui. Moteris įsitikinusi, kad antrojo vaikelio priežiūrą pavyks puikiai suderinti praktikoje, o kartu tai jiems atneš tik dar daugiau laimės ir meilės. 

REKLAMA
REKLAMA

„Ji ir Harry su nekantrumu laukia šios naujos fazės jų abiejų gyvenimuose“, – pridėjo šaltinis.

Taip pat tokias kalbas paskatino ir kitas įvykis. Meghan šiuo metu dalyvauja teismo procese prieš „Mail on Sunday“, kurį ji pateikė praėjusiais metais po to, kai bulvarinis leidinys paskelbė ranka parašytą laišką, kurį ji išsiuntė savo tėvui Thomas Markle.

Teismo procesas turėjo prasidėti 2021 m. sausio 11 d., tačiau neseniai buvo patenkintas Meghan prašymas pakeisti datą, remiantis „konfidencialiais pagrindais“. Dabar teismas turėtų prasidėti ne anksčiau kaip 2021 m. spalio 15 d.

Tai rodo, jog moters gali galimai lauktis, kadangi teismo procesas prasidės ne anksčiau nei po 9 mėnesių. 

Internautai ėmė rašyti, jog moteris laukiasi: „Prognozuoju dabar: Meghan Markle nėščia“, „Meghan Markle paprašė teismo procesą dėl „The Mail“ perkelti į 2021 m. rudenį dėl konfidencialių priežasčių, o žmonės spėja, kad ji nėščia“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų