REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarą įvyko antrasis projekto „X faktorius. Žvaigždės“ finalas. Jo metu TV3 televizijos projektą paliko du dalyviai. Jie visam laikui atsisveikino su aštuntuoju šou sezonu.

Sekmadienio vakarą įvyko antrasis projekto „X faktorius. Žvaigždės“ finalas. Jo metu TV3 televizijos projektą paliko du dalyviai. Jie visam laikui atsisveikino su aštuntuoju šou sezonu.

REKLAMA

Pasaulinė pandemija pasiekė ir „X faktorius. Žvaigždės“ organizatorius. Projekte nepasirodė aktorius Jokūbas Bareikis. Jis šiuo metu yra saviizoliacijoje, jokių simptomų nejaučia. Visą savaitę žinomas vyras ruošėsi šou, o ketvirtadienį pranešė, kad turėjo kontaktą su sergančiu koronavirusu. Centro darbuotojai patarė izoliuotis ir laukti, kol galės pasidaryti testą.

Mažiausiai žiūrovų balsų surinko aktorių duetas Marius Repšys ir Inga Šepetkaitė. Dėl išlikimo kovojo grupė RSA ir populiarusis „youtube'ris“ Gediminas Gabalis. Saulius Urbonavičius-Samas, Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Marijus Mikutavičius savo balsą atidavė RSA, Saulius Prūsaitis balsavo už Gediminą. Su projektu atsisveikino kompiuterinių žaidimų mylėtojas Gediminas.

Paskutinis dalyvis aktorius Ainis Storpirštis scenoje atliko Beyonce hitą. Aktorius pasirinko labai sudėtingą dainą – Jazzu gyrė kūrinio pradžią, o vėliau koją pakišo aranžuotė. „Esi inteligentiškas atlikėjas. Nesu mėgėjas tokių eksperimentų, manau, kad geriausia eiti žinomu keliu. Abejočiau dėl dainos pasirinkimo, bet ne tavo artistiškumo“, – sakė M. Mikutavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Šou palikę Marius ir Inga projekte patyrė transformaciją – senučiukų įvaizdis buvo sunkiai komentuojamas. „Tai yra mano pati nemėgstamiausia daina. Negaliu jos klausyti, mane pykina. Jūs privertėte mane tą dainą išklausyti“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

REKLAMA

Dainuojanti aktorė Lina Rastokaitė parodė, ką gali. „Kiek stebiu užkulisius, Lina jaudinasi labiausiai. Žinau, kaip jai tai yra svarbu. Man tai buvo labai stipru, turėtumei rinktis tokias dainas. Atsiskleidžia tavo siela“, – gyrė Jazzu. „Mažiau jaudinkis, galingai dainuoji, žmonės tave myli“, – sakė M. Mikutavičius.

Jaunoji socialinių tinklų žvaigždė Dejmukas neslepia, kad dalyvavimas šou reikalauja daug nervų. Neoninių spalvų pasirodymas patiko teisėjams, tačiau jaudulio paslėpti mergina negalėjo. „Parodei, kad gali dar ir dar“, – gyrė Jazzu.

REKLAMA
REKLAMA

Italas virtuvės šefas Gian Luca Demarco šį vakarą dainavo itališkai. Jazzu sužavėjo dalyvio ryžtas ir noras eiti į priekį. „Labai norėčiau, kad tu liktumei“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu. Beje, pirmadienį Gian Luca gimtadienis.

Grupė TWOSOME scenoje atliko vestuvių himnu tapusią dainą „Juoda orchidėja“. Juodojo humoro nuspalvintas pasirodymas sukėlė teisėjams šypseną. „Neįsivaizduoju šio projekto sezono be jūsų“, – sakė Jazzu. „Visi juokėsi – toks buvo mūsų tikslas. Mes linksminame žmones, tai yra unikali grupė“, – gyrė savo mokinius S. Urbonavičius-Samas.

Aktorė Austėja Lukaitė scenoje ne tik dainavo, bet ir šoko. Visas pasirodymas buvo estetiškas ir labai gražus, tačiau M. Mikutavičius sakė, kad dalyvei netiko daina. „Norėtųsi daugiau aistros, bet buvo gražu ir taip“, – sakė S. Urbonavičius-Samas. „Turėjo būti šiek tiek teatro, balse nebuvo reikiamo žaidimo. Tu žinai, ką tu gali“, – savo mokinei sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Populiarusius „youtube'ris“ Gediminas Gabalis nukėlė Justę Arlauskaitę-Jazzu į kino filmą, o M. Mikutavičius teigė, kad vaikinas žaviai nusidainavo. „Jis net žodžius pamiršo mielai. Mokyklinukiškas pasirodymas, reikėtų susitvarkyti su tekstu, visa medžiaga. Daina nebuvo košmariškai sudėtinga“, – sakė teisėjai.

Grupė RSA kaip visada scenoje demonstravo šou ir gerą nuotaiką. Teisėjai sakė, kad reikėtų patobulinti vokalą. „Linksma ir džiugu, bet jau norisi daugiau. Reikia įdėti daugiau į vokalą ir ritmiką“, – sakė M. Mikutavičius.

Oreivis ir žurnalistas Giedrius Leškevičius sulaukė pagyrų ir šiek tiek priekaištų dėl technikos demonstravimo. Skambant gyvai muzikai, jis parodė savo jausmingąją pusę. „Šią dainą dainuoti yra labai sudėtinga. Geras pasirinkimas, atsiskleidė daug balsų“, – sakė Justė Arlauskaitė-Jazzu.

REKLAMA

„Pastebėjau, kad kai ką nors pradedi kelti į padanges, publika nori nusodinti. Labai geras pasirodymas“, – apie Militos pasirodymą kalbėjo M. Mikutavičius. „Niekada tavimi nesuabejojau. Jaučiausi, kaip būdama didelėje arenoje“, – gyrė savo mokinę J. Arlauskaitė-Jazzu.

„X faktorius. Žvaigždės“ sekmadienį, 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų