REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Karolina Meschino ir OG Version (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Septintąjį nėštumo mėnesį skaičiuojanti Karolina Meschino šį vakarą TV3 laidos „Gero vakaro šou“ studijoje  atvirai ir smagiai pasakojo apie itin pasikeitusį jos gyvenimą, naujas patirtis, iššūkius ir netikėtumus, su kuriais susiduria.

8

Septintąjį nėštumo mėnesį skaičiuojanti Karolina Meschino šį vakarą TV3 laidos „Gero vakaro šou“ studijoje  atvirai ir smagiai pasakojo apie itin pasikeitusį jos gyvenimą, naujas patirtis, iššūkius ir netikėtumus, su kuriais susiduria.

REKLAMA

Buvusi Mindaugo Stasiulio ir Justino Jankevičiaus kolegė prisipažino, kad labai jaudinosi pasirodyti laidoje.

„Pas mane gyvenime daug švenčių vyksta, viena iš jų, kad pradėjau savo prekinį ženklą. Vyksta daug visko. Dabar tikrai labai užsiėmus esu. Nuo to laiko, kai sužinojau, kad laukiuosi, stengiuosi viską suspėti padaryti, kol dar galiu. Nusprendžiau įsigyti būstą, tai pasirodo, yra daug sudėtingiau nei galvojau. Paskolas gauti – milijonai reikalų, 3 mėnesius užtrunka dokumentus susitvarkyti. Viskas daug sudėtingiau suaugusių gyvenime“, – pasakojo Karolina.

Mergina prisipažino, kad nėštumo laikotarpis jai yra gan keistas: „Nevėmiau nei karto, bet pasidariau labai jautri, verkiu nuolatos. Visada buvau jautri, bet dabar ypatingai. Esu apsiverkus dėl meškų, tiksliau dėl meškiuko, kuris niekaip negalėjo į medį įlipti. Muzikai labai jautri pasidariau. Aš negaliu to kontroliuoti, net dabar kalbėdama graudinuosi.“

REKLAMA
REKLAMA

„Kai tik sužinojau, kad laukiuosi prasidėjo aplinkinių klausimai, ar natūraliai gimdysiu, ką darysiu, aš pati dar nieko nenoriu žinoti. Viską jaučiu, spardymus, bus šokius mėgstanti mergaitė“, – atviravo Karolina.

REKLAMA

Paklausta, ar daug skaito ir domisi apie nėštumą, mergina prisipažino, kad daugiausia patarimų sulaukia iš mamos: „Mano mama užaugino du vaikus, mane ir brolį, pasitikiu ją ir savo daktare. Būna, kad užpanikuoju, kai nejaučiu, kad vaikelis juda, tada skambinu daktarei, o Dominykas rėkia į pilvą „ar girdi?“. Stengiuosi nebūti paranojike, manau, man kol kas tai sekasi.“

Karolina, kaip ir dauguma nėštukių, jaučia ypatingą potraukį tam tikram maistui ar kvapams.

„Buvo laikotarpis, kai žiauriai norėjau mėsos. Jei makaronai, tai kad būtų bolonezė, faršas, steiko su krauju labai norėjau, bet negalima valgyti žalios mėsos ir žuvies, esu jos atsisakiusi. Atsirado labai didelis jautrumas kvapams. Pradėjau nekęst kaparėlių ir pistacijų. Bet pradėjau dievinti benzino, dažų kvapą. Dabar neatpažįstu savęs, kartais kažką pasakau hormonų vedama ir suprantu tai tik po savaitės“, – sakė K. Meschino.

REKLAMA
REKLAMA

„Dažnai keliu scenas ir verkiu dėl nieko. Vėliau suprantu, ką padariau ir atsiprašau Dominyko. Kadangi mano pilvas nėra didelis, tikriausiai Dominykas pamiršta, kad aš laukiuosi“, – juokėsi Karolina.

Būsima mama prisipažino, kad jau sugalvojo dukrelei vardą ir domisi jo reikšme.

Prisiminus darbą „Gero vakaro šou“ laidoje mergina tikino, kad jai labiausiai patiko filmuotis reportažuose su vaikais. J.Jankevičius pasidalijo šmaikščiausiomis akimirkomis, kurios nutiko K.Meschino filmavimo metu.

„Kaip gera atsiminti visas tas akimirkas“, – juokėsi Karolina.

Vyrukai merginai sugalvojo nemažai iššūkių, pirmiausia M.Stasiulis prašė parodyti paskutines telefonu siųstas žinutes, o vėliau parodyti įgūdžius su vaikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų