REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
„Spice girls“ (nuotr. SCANPIX)

Vieni į žvaigždžių gyvenimą žvelgia su pavydu, o kiti suvokia, kokia beprotiška yra to kaina. Ne vien gražiąją populiarumo pusę patyrė ir „Spice girls“ grupės narė Melanie Chisholm, geriau žinoma, kaip Mel C.

8

Vieni į žvaigždžių gyvenimą žvelgia su pavydu, o kiti suvokia, kokia beprotiška yra to kaina. Ne vien gražiąją populiarumo pusę patyrė ir „Spice girls“ grupės narė Melanie Chisholm, geriau žinoma, kaip Mel C.

REKLAMA

Atlikėja apie tai kalbėti ryžosi visai neseniai.

Pažvelgus į Mel C visuomet atrodė, kad būdama vienos svarbiausių visų laikų merginų grupės nare ji tiesiog gyveno pasakoje – kartu su „Spice girls“ ji koncertuodavo milijonams, uždirbo tūkstančius, o tarp savo fanų galėjo minėti ir tokius garsius žmones, kaip Nelsonas Mandele, Prince’as ar Madonna.

Vis dėlto iš darbininkų šeimos kilusi Mel C tarsi gyveno dvigubą gyvenimą, mat besidžiaugdama tuo, ką turi, ji nuolat jautė ir kaltės jausmą. O netrukus po to mergina ėmė kentėti ir nuo depresijos, ir nuo valgymo sutrikimų, su kuriais kova tęsėsi metų metus.

REKLAMA
REKLAMA

Visuomet Sporty Spice nare vadinta moteris pasakojo, kad ilgiausiai truko jos pačios kelionė į save. „Jaučiausi taip, tarsi būčiau praleidusi daugybę metų stengdamasi surasti save, kol dar nebuvau Sporty Spice. Praėjusiais metais aš pagaliau supratau, kad ja ir esu – ką dar bandau rasti?“

REKLAMA

„Jaučiuosi taip, lyg pagaliau galėčiau atsikvėpti ir man nebereikia ieškoti, tieisiog priimti visas savo dalis. Tačiau mes visi esame labai sudėtingi – turime labai daug pusių“, – įsitikinusi žvaigždė.

1996-aisiais grupę išgarsino daina „Wannabe“, kuri tapo populiariausia daina net 37 šalyse, o „Spice girls“ narės netrukus tapo populiariausiomis penkiomis merginomis visoje planetoje. 

Tačiau Melanie dabar suvokia, kad visa tai jai stipriai kainavo. „Vis tiek bandžiau išsiaiškinti, kas esu. Tačiau niekas tavęs neparuošia tam, kad apie tai nuolat būsi bombarduojama kitų žmonių nuomonių. Tai buvo sunku. Supranti, kad gyveni savo vaikystės svajonėse. Tačiau pati esu kilusi iš sunkiai dirbančių žmonių šeimos“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Tuo metu uždirbau daugybę pinigų. Jaučiausi kalta ir galvojau, kad galbūt to nenusipelniau. Manau, kad tai man sukūrė papildomą spaudimą, nes bandžiau būti tokia, ką savo galvoje laikiau tobulumu“, – sakė ji.

Mel C su tuo bandė kovoti įvairiai – ėmė beprotiškai daug sportuoti, nustojo valgyti, ėmė kentėti nuo depresijos. Vis dėlto galiausiai ji nusprendė kreiptis pagalbos.

„Man sunkiai sekėsi atsikelti iš lovos, aš jaučiausi beviltiškai, labai daug verkiau ir man atrodė, kad mano kūnas ėmė kontroliuoti mano protą. Nebeturėjau valios gyventi“, – prisiminė ji.

Vis dėlto jai palengvėjo tada, kai suprato, kad serga depresija. „Maniau, kad baigiu išprotėti, tačiau visa ta beprotystė turėjo vardą. Tačiau man buvo galima padėti – aš galėjau nuo to atsigauti“, – prisiminė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Melanie įsitikinusi, kad šitaip prašvaistė daugybę savo gyvenimo metų. „Kai į tai įsisuki, tau atrodo, kad niekaip nebeišsikapstysi. Tačiau tikiu, kad mano patirtis gali padėti kitiems. Jūs galite pasveikti. Visi yra nusipelnę būti laimingais, tačiau, kad tai pasiektumėte, turite žinoti, kas jums padėtų“, – kalbėjo ji.

Daug ką moteriai pakeitė ir faktas, kad tapo mama. „Tuo metu man atrodė, kad mano kūnas yra nuostabus, nes sukūrė tokį grožį. Kad galėčiau viską, kas geriausio, suteikti savo dukrai, reikėjo būti pačia geriausia ir sau pačiai. Laiminga mama yra gera mama. Gera mama kartais turi būti ir savanaudiška“, – sakė atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų