REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Anthony Hopkins (nuotr. SCANPIX)

Aktorius Anthony Hopkinsas – vienas gariausių visų laikų Holivudo aktorių, sukūrusių daugybę nepamirštamų vaidmenų. Tiesa, būdamas 82 metų, jis teigia, kad jam paprasčiausiai pasisekė, jog vis dar yra gyvas.

6

Aktorius Anthony Hopkinsas – vienas gariausių visų laikų Holivudo aktorių, sukūrusių daugybę nepamirštamų vaidmenų. Tiesa, būdamas 82 metų, jis teigia, kad jam paprasčiausiai pasisekė, jog vis dar yra gyvas.

REKLAMA

O štai ir į mirtį jis žiūri gana filosofiškai.

Užsienio žiniasklaidoje rašoma, kad A. Hopkinsas jaučia nuostabią ramybę pagalvojęs apie mirtį. „Jaučiu didžiulę laisvę, nes suprantu, kad vis tiek negaliu to sustabdyti“, – sako jis.

Visai neseniai davęs interviu savo aktorystės didžiuosiuose ekranuose 60 metų sukakčiai, A. Hopkinsas teigė išmokęs priimti tai, kas yra neišvengiama. Tiesa, išeiti anapilin jis taip pat dar neketina.

„Gyvenimas yra galutinis. Tai galutinė kondicija – iš planetos gyviems pabėgti nepavyks“, – sako aktorius.

„Pamenu, kai mirė mano motina, jis prieš tai pasakė, kad jai jau gana. Jai buvo 89 metai ir ji norėjo išeiti. Tai – liūdina, tačiau kartu tai ir neišvengiama“, – pridėjo jis. 

REKLAMA
REKLAMA

2019 metais A. Hopkinsas sukūrė popiežiaus Benedikto XVI vaidmenį. Kaip vėliau A. Hopkinsas pasakojo užsienio žiniasklaidai, šis vaidmuo privertė jį dar labiau susijungti su savo emocijomis, su kuriomis anksčiau susigyventi ir išmokti priimti būdavo sunku.

REKLAMA

O štai A. Hopkinso ir jo vienintelės dukros, muzikantės Abigailės santykiai visuomet buvo sunkūs. Anksčiau vyras netgi yra pripažinęs, kad su savo dukra nešnekėjo 20 metų, ir jam nė nesvarbu, ar ji turi vaikų. 

„Aš nesu šaltas – tiesiog gerbiu jos pasirinkimą. Aš stengiausi, kaip galėjau, tačiau manau, kad jei kažkas nenori būti jūsų gyvenimo dalimi – leiskite jiems“, – sakė jis 2018 metais.

Tačiau dabar aktorius pripažino į savo jausmus žiūrėti kitaip – anksčiau jis tai laikė silnybės požymiu. 

„Man iki šiol kiek gėda, jei pamatau verkiančius vyrus, tačiau ir pats galiu lengvai apsiverkti“, – kalbėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, jis pats neslepia, kad gyvenime yra tekę patirti ir sunkesnių epizodų. „Kas kelias minutes žmonės kažkur miršta, nes negali iškęsti gyvenimo skausmo. Tačiau gyvenimas ir yra skausmingas. Neseniai vaikams pasakiau, kad gyvenimas yra skausmingas – ne viskas sukasi tik apie aistrą. Tai man suteikė daug emocijų. Pagalvojau, kad esame pakankamai bejėgiai“, – sakė jis.

Taip pat A. Hopkinsas atvirai yra kalbėjęs ir apie tai, kad ilgą laiką kentė nuo priklausomybės alkoholiui. 

„Viskas yra žaidimas, nuostabus žaidimas, o geriausia yra pačio gyvenimo pjesė. Nieko nereikia laimėti, nieko nereikia įrodyti, nieko pralaimėti. Jokio prakaito, jokių sunkumų. Nėra jokio sunkumo, tik pats gyvenimas“, – išmintimi dalijosi žinomas aktorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų