REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovai stebėjo projektą „X faktorius. Žvaigždės“. Jo metu paaiškėjo trys dalyvės, kurios įveikė „Kėdžių iššūkį“ ir keliauja tiesiai į projekto finalus. Komandą sau besirinkusi Justė Arlauskaitė-Jazzu nusprendė, kad į finalus keliauja Milita Daikerytė, Julija Žižė ir Austėja Lukaitė.

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovai stebėjo projektą „X faktorius. Žvaigždės“. Jo metu paaiškėjo trys dalyvės, kurios įveikė „Kėdžių iššūkį“ ir keliauja tiesiai į projekto finalus. Komandą sau besirinkusi Justė Arlauskaitė-Jazzu nusprendė, kad į finalus keliauja Milita Daikerytė, Julija Žižė ir Austėja Lukaitė.

REKLAMA

Šias įžymybes pamatysite tiesioginėse kovose, rašoma pranešime spaudai.

Pirmoji scenoje pasirodė viena iš „Gero vakaro šou“ vedėjų Dijora Petrikonytė. Iki 10 klasės mergina dainavo mokyklos chore – tokia jos muzikinė patirtis. „Esi scenos žmogus, visai jos nebijai. Moki dirbti su kameromis. Esi tikrai graži moteris“, – sakė Marijonas. „Esi labai sceniška ir graži. Tu turi kėdę“, – sakė sau komandą besirenkanti Jazzu.

Deimantė Vaičiūtė-Dejmukas sakė, kad dainuojant jaučiasi labai gerai. Ji yra dalyvavusi vaikų „Eurovizijoje“. Vaizdo tinklaraštininkė tikisi, kad dainavimas niekur nedings – Deimantė nusiteikusi ryžtingai. „Labai susirūpinusi, ką apie tave pasakys kiti. Reikia perlipti per save ir padirbėti prieš veidrodį“, – patarė S. Prūsaitis, o Jazzu davė kėdę.

REKLAMA
REKLAMA

Viena iš ryškiausių projekto dalyvių – socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė. Nors ir kaip ruošėsi, lankė vokalo pamokas ir kaupėsi psichologiškai, vis tiek jaudulio išvengti nepavyko. Scenoje mergina atliko žaismingą dainą „Barbie girl“. „Tu esi hitas“, – sakė S. Prūsaitis. „Nebegalėsiu klausyti dainos originalo. Tobulai atlikai rolę, kurią reikėjo atlikti šioje dainoje“, – gyrė M. Mikutavičius. „Esi labai gudri ir viską tu supranti“, – sakė Jazzu ir davė merginai kėdę!

REKLAMA

Viena iš TV3 žinių vedėjų Donata Račaitė turi bene mažiausiai dainavimo patirties. Moteris sakė, kad šį kartą scenoje jautėsi kur kas tvirčiau – vokalo pamokos davė vaisių. „Atrodai tokia gera, moteriška, mergaitiška... Labai tau tiko ši daina, jaučiasi progresas. Donata kol kas kėdės negauna, bet neaišku, kas bus toliau. Ne veltui aš esu dramos karalienė“, – sakė Jazzu.

Aktorė Austėja Lukaitė yra baigusi operinį dainavimą. Mergina tikina, kad opera nuo lengvosios muzikos skiriasi kaip diena ir naktis. Dainuoti POP muziką Austėjai didžiulis iššūkis! „Jausmas, emocija, lengvumas... “, – gyrė Marijus. „Ištraukei visas natas taip, kaip turi būti“, – sakė Samas. Jazzu davė kėdę! Ją užleido Monika Šalčiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Nuomonės formuotoja Julija Žižė į projektą atėjo sunkiai dirbti. Žinoma moteris lankė vokalo pamokas ir ruošėsi pasirodymui. Laidoje nuskambėjo jautrus Julijos kreipimasis į vyrą ir padėka už nuostabų gyvenimą. „Tai buvo labai tikra“, – sakė S. Prūsaitis. „Man buvo svarbiausia tavo degančios akys, dainavimas iš širdies“, – sakė Jazzu. Teisėja davė Julijai kėdę – ją užleido Deimantė.

Aktorė Gabrielė Malinauskaitė žinoma tapo jau vaikystėje – vaidino filme „Mergaitė su degtukais“. Scenoje ji atliko sudėtingą Alicia Keys dainą „Girl on Fire“. „Matosi, kaip tu judi, koks tavo temperamentas. Justė turi puikią medžiagą, tiktumei šiai scenai“, – sakė S. Prūsaitis. „Tau ši daina tiko energetiškai, balso prasme – chaosas...“, – sakė Jazzu ir kol kas nedavė kėdės.

Vizažo meistrė Milita Daikerytė neslepia, kad būti scenoje jai labai patinka – todėl kiti nepastebi jaudulio. Paauglystėje Milita buvo žinoma kaip vaikų atlikėja, tačiau vėliau pasirinko vizažo sritį. „Po pasirodymo esi numeris vienas šioje scenoje“, – sakė Marijus. „Tai buvo į dešimtuką visomis prasmėmis“, – gyrė Samas. „Scenoje matome artistę. Supratimas, kad galima mėgautis muzika nieko neįrodinėjant – gražiausia akimirka per visus „X faktoriaus“ sezonus. Eina šiurpai“, – pagyras žėrė Jazzu. Milita gavo kėdę!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų