REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Justin Bieber ir Hailey Baldwin naujas namas (tv3.lt fotomontažas)

Manekenė Hailey Baldwin ir dainininkas Justinas Bieberis visai neseniai savo jau turimų įspūdingų namų sąrašą papildė dar vienu. Maždaug prieš pusantrų metų nusipirkę namą Beverli Hilse už 7 mln. dolerių, jie neseniai įsigijo dar vieną, toje pačioje vietoje.

15

Manekenė Hailey Baldwin ir dainininkas Justinas Bieberis visai neseniai savo jau turimų įspūdingų namų sąrašą papildė dar vienu. Maždaug prieš pusantrų metų nusipirkę namą Beverli Hilse už 7 mln. dolerių, jie neseniai įsigijo dar vieną, toje pačioje vietoje.

REKLAMA

Tik šįkart jo kaina kur kas didesnė – net 21 mln. dolerių.

Minėtas namas yra Beverly Parke vietovėje, kuri puikiai žinoma dėl savo įspūdingo dydžio namų ir ne ką mažiau žinomų gyventojų. Namas pastatytas 80-ajame dešimtmetyje, tačiau neseniai buvo smarkiai atnaujintas. 

Namo viduje – net 7 miegamieji, 10 vonios kambarių, didžiulė svetainė, šeimos kambarys, formalus kambarys vakarienėms, biblioteka, sporto klubas, namų kino teatras ir virtuvė. Taip pat čia net kelios drabužinės.

Kaip ir kituose Los Andželo namuose, taip ir šiame gausu balkonų, langų, besitęsiančių per visą sieną, o taip pat čia randamas ir didžiulis kiemas. Ką jau kalbėti apie neįtikėtino dydžio baseiną, teniso kortus, picų kepimo krosnis nei nedidelis tvenkinys. 

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad neseniai Hailey prabilo apie tai, ką iš tiesų reiškia būti Justino žmona.

Ne vienerius metus jis praleido susitikinėdamas ir vėl išsiskirdamas su dainininke Selena Gomez, tačiau dabar jau metus yra vedęs gražuolę manekenę Hailey Baldwin, su kuria susitikinėjo ir praeityje.

REKLAMA

Tiesa, Selena tai priėmė išties skaudžiai, o visai neseniai viešumoje pasirodė ir jos kūriniai apie nelaimingus santykius su Bieberiu.

Vis dėlto panašu, kad tai išgyveno ne ji viena – neseniai viešumoje pasirodė ir H. Baldwin mintys apie tai, jog ji nuolat lyginama su Selena.

Visai neseniai H. Baldwin ir J. Bieberis pradėjo transliacijas per „Facebook“, pavadinimu „Live with The Biebers“. Jos metu pora atsakinėjo į gerbėjų klausimus. Vienas jų paklausė, koks jausmas, kai žmonės nuolat jaučiasi turintys teisę komentuoti jūsų santykius?

„Man buvo be galo sunku dėl to, ką žmonės sako, o dėl nuolatinių jų palyginimų aš jaučiausi menkesnė moteris“, – pridėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors iš to suprasti, jog ji kalba būtent apie garsiausią J. Bieberio buvusią mylimąją yra sunku, H. Baldwin savo žodžius vėliau patikslino: „Sunku, kai žmonės turi itin aistringus gerbėjus, kurie nori išreikšti savo nuomonę, o dažnu atveju – tai vaikai ar jaunimas, kurie niekuomet nesupras santykių realybės, nes yra be galo jauni ir dar nėra to patyrę.“

Taip pat transliacijos metu gražuolė užsiminė apie tai, kad nuolat stengiasi kovoti su įvairiais komentarais sau primindama, kad kiti žmonės nežino jos ir Justino santykių realybės. Anot jos, dažniausiai labiausiai kritikuojantys žmonės patys išgyvena ne pačias lengviausias akimirkas, todėl išsilieja ant kitų.

Šiuo metu viena garsiausių pasaulio manekenių pripažino vengianti skaityti komentarus po tekstais apie ją ir Justiną. „Realybė yra tokia, kad mes kiekvieną rytą vienas šalia kito nubundame laimingi. Visi tie, kurie musu nekenčia, nuolat stengiatės, tačiau iš tiesų mes esame ramūs“, – atšovė gražuolė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų