REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio rytą TV3 žiūrovai, pamėgę laidą „Virtuvės istorijos“, čia pamatė nuotaikingą šeimą – Eriką ir Merūną Vitulskius, kurie susirungė begamindami du skirtingus patiekalus – aštrius ryžius su dešrelėmis ir dešrainius. „Nuo šios dvikovos priklausys tai, kaip mes toliau gyvensime pusę metų“, – azarto nestokojo Merūnas. 

Šeštadienio rytą TV3 žiūrovai, pamėgę laidą „Virtuvės istorijos“, čia pamatė nuotaikingą šeimą – Eriką ir Merūną Vitulskius, kurie susirungė begamindami du skirtingus patiekalus – aštrius ryžius su dešrelėmis ir dešrainius. „Nuo šios dvikovos priklausys tai, kaip mes toliau gyvensime pusę metų“, – azarto nestokojo Merūnas. 

REKLAMA

Tiesa, laidos metu jie atskleidė ir kitų savo gyvenimo detalių – Erika prabilo apie savo verslą, o Merūnas papasakojo, kokie jiedu yra virtuvėje.

Nors dažnai esame linkę galvoti, kad šeimose daugiausiai gamina moterys, laidos metu Merūnas šį mitą paneigė. Pasirodo, kad jam pačiam virtuvėje tenka suktis kasdien.

„Kai parsivežu vaikus iš darželio, tai esu priverstas, ir tai vyksta kasdien. Visumoje labai mėgstu praktikuoti, bandyti vis ką nors naujo, kas dažniausiai nuveda į prarają, o kartais visa neblogai gaunasi (juokiasi). Man labai svarbus įkvėpimas, ypatingai, kai matau daržoves ar šviežią mėsą, jūros gėrybes…“ – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, jo ir mylimosios Erikos taktikos virtuvėje yra labai skirtingos. M. Vitulskis visuomet begamindamas ragauja, o štai E. Vitulskienė, anot jo, elgiasi priešingai – ji ne tik gamina greitai, bet dažnai ragauja patiekalų tik juos pabaigusi.

REKLAMA

Tuo tarpu Erika papasakojo ir apie savo daug dėmesio sulaukusį verslą, grožio namus apkūnesnių formų moterims. 

„Mes labai stengiamės, kad moterys kuo geriau atrodytų, ir ne tik, kad gerai atrodytų, bet ir kad turėtų kokybišką, tikrą audinį, kuris spindėtų ne tik vizualiai, bet kad ir tu komfortiškai jaustumeisi. Mano siekiamybė yra būtent tokia, todėl tai yra aukštos kokybės audiniai, ir tai yra apskritai aukšta kokybė, kuri, aišku, dėl to kartais kainuoja daugiau, negu paprastai, nei kituose prekybos centruose. Manau, moterys tai įvertina, jos džiaugiasi, grįžta ir mes toliau bendraujame“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors drąsos apvalesnių formų moterims dažnai stinga, E. Vitulskienė džiaugėsi, kad jos grožio namai kai kurias stipriai pakeičia. „Jos mėgsta puoštis – galbūt nėra drąsios, bet puoštis tikrai labai mėgsta. Su manimi jos atranda savo liemenį, diržiukus, drabužius, kurių anksčiau nedrįso dėtis. Iš tikrųjų, tai sulaukiu labai nemažai pagyrimų žinučių, o man tai yra didžiausias atlyginimas, nes man „plus size“ moteris yra pati gražiausia. Ir taip sakau tikrai ne dėl to, kad mano verslas yra apie tai. Man ji iš tikrųjų yra labai graži“, – atviravo Erika,  o Merūnas netrukus pridėjo, kad ir jo skonis akivaizdus, sutampa su Erikos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, laidoje, kuris iš judviejų yra geresnis kulinaras nuspręsti teko krepšininkui, savo vardo paramos grupės vaikams, sergantiems onkologinėmis ligomis, įkūrėjui Rimantui Kaukėnui.

Šis kulinarinės kovos teisėjas pasirinktas neatsitiktinai, mat Erika ir Merūnas jau kurį laiką prisideda prie Rimanto įkurto fondo ir noriai įsitraukia į jo rengiamas iniciatyvas. Be to, drauge darydami gerus darbus jie tapo ir gerais bičiuliais.

„Mūsų darbas yra padėti itin sunkiai sergantiems vaikams, kurie yra kritinėse būklėse. Dažniausiai tai būna vėžiu sergantys vaikai, tačiau padedame visiems, kam galime ir niekam neatsakome“, – laidoje pasakojo R. Kaukėnas.

REKLAMA

Prakalbus apie fondo veiklą Erika nesulaikė ašarų. Kaip laidoje pasakojo moteris, fondo narių sukuriamas ryšys ir artumas su sergančiais vaikais ir jų tėveliais yra išties neeilinis. Erika įsitikinusi, kad ir tas ryšys bei nuoširdus dėmesys padeda jiems greičiau sveikti, atrasti gyvenimo džiaugsmą ir nepalūžti sunkiame kovos su liga kelyje.

„Esu įsitikinusi, jog mes su Merūnu gyvenime nuveikėme kažką gero, kad mūsų draugų rate atsirado Rimantas. Jis ne tik puikus krepšininkas ar draugas, bet ir žmogus, kuris supranta, kad gyvenime reikia ne tik imti, bet ir duoti. Gal kartais atrodo, jog fondo veikla labai paprasta, kažkas paaukojo pinigėlius, kažkas kažką nupirko, padovanojo, tačiau taip nėra. Žmonės patys važiuoja, patys mato problemas ir bando jas spręsti. Rimantas su tais vaikais bendrauja taip artimai, jog jie tarsi patampa savais. Ta šiluma, kuria dalinasi šis fondas, yra be galo graži“, – jautriai kalbėjo Erika.

Straipsnio pradžioje galite pamatyti visą „Virtuvės istorijų“ laidą kartu su Vitulskiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų