REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 toliau pristato naujo sezono naujienas, bet turi ką pasiūlyti ir pamėgtų tradicinių programų žiūrovams.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 toliau pristato naujo sezono naujienas, bet turi ką pasiūlyti ir pamėgtų tradicinių programų žiūrovams.

REKLAMA

Antradienį 19:30 per TV3 ir  20:30 per TV3 Play kviečiame žiūrėti kultinę laidą „Prieš srovę“. Daugiau nei du dešimtmečius gyvuojanti publicistikos laida naujajame sezone sugrįžta su aktualiomis ir visiems svarbiomis temomis. Didžiulę patirtį turinti žurnalistė, laidos vedėja Audrė Kudabienė kaskart pristato aktualiausias, skaudžiausias, rezonansines istorijas. Laidoje nagrinėjamos paprastiems žmonėms rūpinčios temos, aktualiausi visuomenės klausimai, tiriami įvykiai valdžios koridoriuose, atskleidžiami faktai apie nelaimes ir nusikaltimus. Publicistinės laidos komanda sako, kad plaukiančių prieš srovę yra ne vienas: „Jie rizikuoja, bet už teisybę kovoja. Kasdienybėje susidūrus su neteisybe, mes raginame nenuleisti rankų“. Šiandien laida „Prieš srovę“ kalbins Austėją Landsbergienę apie tai, kas mūsų laukiai naujais mokslo metais, ir Raimondo Karpavičiaus sūnų apie rezonansinę tėvo testamento istoriją.  

„Prieš srovę“ anonsą žiūrėkite:

Per TV6 18 val. naujas serialas „Ant ratų“. Senia ir Fedia nusprendė pradėti savo verslą. Taip atsirado užkandinė ant ratų. Nuo pat pirmos dienos sutarti sunkiai sekasi. Išsiskirstyti vėl gi neverta, nes niekas kitas taip stipriai nesusaisto žmonių kaip bendras kreditas. Tačiau įtempti tarpusavio santykiai - tik maža bėdelė. Kur kas rimtesni išbandymai vaikinams tenka susidūrus su konkurentais.

REKLAMA
REKLAMA

Go3 siūlo naujieną nekantriausiems žiūrovams – galite anksčiau nei per TV3 pamatyti kultinę humoro laidą „Gero vakaro šou“. Šmaikščiai ir su humoru čia kalbinami žymūs Lietuvos žmonės, netikėtais kampais atskleidžiant jų portretus, skamba gyvo garso pasirodymai, apžvelgiamos šalies aktualijos ir svarbų vaidmenį atlieka mažieji herojai – talentingi vaikai. Justinas ir Mindaugas garantuoja, kad „Gero vakaro šou“ pokalbiai nebus nuobodūs, o svečiai kaskart sulauks labai netikėtų klausimų. Negana to, žiūrovai nuolat praplės muzikinį akiratį: čia skambės kokybiškos muzikos kūriniai, atliekami talentingiausių šalies muzikantų. „Norime šią laidą dovanoti Lietuvos žmonėms ir linksmintis kartu su mūsų žiūrovais. Tikimės, kad kartu su visa Lietuva galėsime po kiekvienos laidos pasakyti: „Vakaras, nepaisant dienos darbų, buvo geras“, – sako šou kūrėjai. Pirmojoje naujo sezono laidoje išvysite krepšininką Martyną Pocių su žmona šokėja Viktorija Kunauskaite-Pociene.

Tuo tarpu TV8 tęsia tradiciją ir žiūrovams siūlo jausmingas meilės dramas. 21 val. kviečiame žiūrėti melodramą „Kruizas į laimę. Norvegija“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų