REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Katy Perry ir Russell Brand (nuotr. SCANPIX)

Dainininkė Katy Perry ir aktorius Orlando Bloomas visai neseniai sulaukė šeimos pagausėjimo ir negalėtų būti laimingesni. Vis dėlto ankstesni atlikėjos santykiai nebuvo jau tokie sėkmingi.

5

Dainininkė Katy Perry ir aktorius Orlando Bloomas visai neseniai sulaukė šeimos pagausėjimo ir negalėtų būti laimingesni. Vis dėlto ankstesni atlikėjos santykiai nebuvo jau tokie sėkmingi.

REKLAMA

Neseniai K. Perry užsienio žiniasklaidai atskleidė, kad santuoka su aktoriumi Russellu Brandu buvo kupina iššūkių, o taip pat čia netrūko ir trinties.

K. Perry ir britų komiko Russello santuoka tetruko 14 mėnesių, o jų santykiai visuomet buvo be galo įtempti. „Kai man buvo 23, 24, 25 metai, man labai gerai sekėsi, o tada sutikau žmogų, kuris buvo įdomus ir stimuliuojantis. Santykiai priminė tornadą, nes viskas vyko vienu metu…“ – sakė ji.

Tiesa, nepaisant to, K. Perry atskleidė visuomet tikėjosi, kad jų santykiai vis stumiasi į priekį, kad būtent šitaip, per sunkumus, atsiranda ir deimantai. Deja, taip nenutiko, o štai paklausta apei savo dabartinius santykius su O. Bloomu, K. Perry neslėpė, kad jie – itin solidūs.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes esame labai atviri, daug komunikuojame, nieko nepaliekame neišsakyto. Manau, kad mums netgi reiktų pasišalinti vienas nuo kito, pereiti į kitą kambarį, jei vienas su kitu nesutinkame, nes dar imsime aiškintis viešumoje. Jei nugyvensime gyvenimą kartu, būsime didžiausi vienas kito mokytojai“, – sakė dainininkė.

REKLAMA

Primename, kad K. Perry ir tikras mergišius Russellas susipažino filmavimo aikštelėje, juostoje „Get Him To The Greek“. Jos metu jiedu filmavimosi vienoje scenoje, kurioje pasibučiuoja. Vėliau Katy pripažino, kad tą akimirką jai norėjosi šokinėti iš laimės, nepaisant to, kad buvo santykiuose su kitu vyru.

Katy ištekėjo už Russello vos po 3 mėnesių pažinties Indijoje 2010 metais. Tąkart pora pasidarė netgi identiškas tatuiruotes. Vis dėlto santykių romantikai išblėsus, Russellas metė Katy telefonu. 

Sunku patikėti, tačiau komikas tai padarė Naujųjų metų išvakarėse. „Jis – labai protingas, magiškas vyras, o aš, tekėdama už jo, buvau jį labai įsimylėjusi. Vis dėlto pasakysiu, kad po to, kai 2011 metais, gruodžio 31-ąją jis man parašė, kad mane meta, aš iš jo daugiau nieko nebegirdėjau“, – vėliau žurnalui „Vogue“ atskleidė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

O štai Russellas visuomet dėl skyrybų kaltino Katy pop žvaigždės gyvenimo būdą. „Aš asocijuojamas su visais dalykais, kurių nekenčiu: lėkšta, beprasmiška, plastikine ir kvaila įžymybe“.

Vis dėlto pati Katy apie buvusį mylimąjį buvo atsiliepusi kiek kitaip – ji tikino, kad jis linkęs į kontrolę. „Taip, aš kelyje praleisdavau daug laiko. Kai tik susipažinome, jis norėjo būti lygiu man, tačiau kai stiprūs vyrai nori būti lygiais, jie dažnai su tuo nebesugeba tvarkytis. Jam nepatiko, kad mano turų metu aš buvau bosė. Tai buvo išties skausminga, nes toks santykis buvo kontroliuojantis, o tai mane liūdino“, – pripažino atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų