REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Lisa Gleave ir Meghan Markle (SCANPIX ir fotodiena.lt/Josvydo Eilinsko nuotr.) tv3.lt montažas

Prieš tapdama princo žmona, o kartu ir – viena labiausiai aptarinėjamų pasaulio moterų, Meghan Markle Holivude buvo žinoma ir dėl kitokių priežasčių. Ji ne tik buvo aktorė, bet ir TV žaidimo „Deal or No Deal“ žvaigždė.

10

Prieš tapdama princo žmona, o kartu ir – viena labiausiai aptarinėjamų pasaulio moterų, Meghan Markle Holivude buvo žinoma ir dėl kitokių priežasčių. Ji ne tik buvo aktorė, bet ir TV žaidimo „Deal or No Deal“ žvaigždė.

REKLAMA

Tiesa, nors dabar M. Markle dažnai pasisako įvairiomis svarbiomis visuomenei temomis, minėtame žaidime moteris buvo viso labo gražuolė, kuri paduodavo lagaminėlius laidos vedėjui.

Visai neseniai buvusi jos kolegė minėtame žaidime, buvęs modelis Lisa Gleave, atskleidė, kokia M. Markle buvo tais laikais.

Anot Lisos, Meghan buvo „tyli, tačiau labai miela“. Taip pat ji jau tada buvo pasiryžusi padaryti viską, kad taptų aktore. 

„Prisimenu, kad ji buvo labai susikoncentravusi į savo, kaip aktorės, karjerą ir gražuolės, padavinėjančios lagaminėlius, rolę. Kai mus tam pakvietė, jai tai tebuvo laiptelis jos karjeroje. Ji pasirodė tik keliuose sezonuose, o tada gavo rolę seriale „Suits“, todėl tą darbą metė. Be galo džiaugiausi, kai išgirdau apie jos santuoką“, – kalbėjo L. Gleave.

REKLAMA
REKLAMA

M. Markle laidoje „Deal or No Deal“ dirbo nuo 2006 iki 2007 metų. Vėliau kelis sezonus seriale „Suits“ ji vaidino Rachelę Zane. 

2013 metais M. Markle buvo davusi interviu apie laiką, kurį praleido minėtoje laidoje. „Šį dalyką priskirčiau tai dalykų kategorijai gyvenime, kuriuos darai, kad visi galai susieitų. Iš darbo Argentinos ambasadoje JAV aš perėjau į „Deal or No Deal“. Taip veikia gama. Žinoma, darbas „Deal or No Deal“ buvo patirtis, kuri leido man suprasti, ką veikti norėčiau labiau“, – sakė ji pridėdama, jog visa tai norėtų palikti praeityje, apie tai nešnekėti.

REKLAMA

Įdomu tai, kad laidos vedėjas Howie Mandelas yra viešai pripažinęs, jog nė neprisiminė, kad hercogienė būtų dirbusi toje laidoje. „Tiesą sakant, aš jo nė neprisimenu. Neprisimenu. Norėčiau pasakyti kai ką, jei ji šios laidos nežiūri, o ji nežiūri, ar ne? Aš tavęs neprisimenu. Aš tavęs neprisimenu. Mačiau daugybę tavo nuotraukų ir vis tiek tavęs neprisimenu“, – TV eteryje H. Mandelas pasakė 2018 metais.

Tiesa, anot Howie, jo nė kiek nestebina faktas, kad mergina, kuri jo žaidime laikė lagaminėlį, sugebėjo apžavėti net ir patį princą.

„Tai įrodo tai, ką turime dabar, ir ką turėjome tada. Ne kiekvienas turės progą susipažinti su karališkąja šeima, tačiau tai – daug pasiekę žmonės, kurie turi kažką esminio. Nėra taip, kad jie tik stovi ir laiko lagaminėlį – jie turi karjeras, hobius, šeimas, jie yra verslūs. Todėl jei kažkas toks, kaip princas Harry, sutinka tokį žmogų, kuris buvo mūsų šou, tas žmogus turi daug ką pasiūlyti“, – dalijosi nuomone jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų