REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Jennifer Aniston (nuotr. SCANPIX)
5

Prieš 20 metų įvyko ypatingos bei daugybę dėmesio pritraukusios Jennifer Aniston ir Brado Pitto vestuvės. 

REKLAMA

Ir nors šventė viską atpirko, prieš ją aktorė patyrė skaudžią išdavystę.

1999 metais J. Aniston buvo pasiekusi savo šlovės viršūnę, tačiau tuo pat metu jos mama bei buvusi aktorė Nancy nusprendė išleisti savo atsiminimų knygą, pavadinimu „From Mother And Daughter To Friends“.

Knygoje ne tik buvo atskleistos J. Aniston vaikystės paslaptys, bet ir intriguojančios bei painios jos mamos Nancy ir aktorės tėvo Johno skyrybų detalės.

Jennifer taip supyko dėl knygos, jog nuo to laiko, kai ji pasirodė, su motina nebendravo net 9 metus. Nancy nė nebuvo pakviesta į savo dukros vestuves.

Vėliau J. Aniston yra sakiusi, kad jos motina, parašiusi knygą, nė nesuprato, ką padarė ne taip. „Manau, kad mano motina nesuprato, kaip mane privers pasijusti visi tie dalykai, kuriuos ji ištransliavo. Tačiau tada, kai jai visa tai paaiškinau, ji ir toliau nesuprato, arba jai paprasčiausiai buvo nusispjauti, kaip aš jaučiausi“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

2003 metais, kai pripažino ne vienerius metus lankiusis pas specialistus dėl to, jog yra nutolusi nuo savo šeimos, J. Aniston ir toliau teigė su motina nebendraujanti.

REKLAMA

„Man nereikia atsiprašymo, nes tiesą aš žinau, o jei pati jos paprašysiu atsiprašymo, galiu likti labai nusivylusi. Kažkuriuo metu, kai nuspręsiu jai atleisti, tiesiog turėsiu visa tai paleisti“, – sakė ji.

„Blogiausia tai, kad kai augau, mes buvome beprotiškai neturtingi, o dabar, kai turime galybę pinigų, jaučiuosi taip, lyg turėtume tuo mėgautis kartu“, – pridėjo J. Aniston.

Vis dėlto aktorė ir toliau nebendravo su savo motina, kai 2005 metais jos ir B. Pitto santuoka nutrūko. Ir nors aktorius tuo metu teigė, kad viskas – ne dėl naujai įsižiebusių jo jausmų aktorei Angelinai Jolie, praėjus kelioms savaitėms po skyrybų, jis buvo užfiksuotas   su ja laiką leidžiantis pliaže.

REKLAMA
REKLAMA

Visą šią dramą J. Aniston išgyveno be motinos paramos. Jų nesutarimai tęsėsi kur kas ilgiau. Teigiama, kad aktorė savo motiną aplankė tik likus kelioms savaitėms iki jos mirties 2016 metais.

Nancy sirgo ilgą laiką, patyrė ne vieną širdies smūgį, tačiau Jennifer dar suspėjo ją pamatyti.

Įdomu tai, kad prieš mirtį Nancy išbraukė Jennifer iš savo testamento ir nusprendė neskirti jai nė kiek savo palikimo, nepaisant to, jog dukra iki motinos mirties apmokėdavo kone visas jos sąskaitas.

Aktorė 2015 metais pasakojo, kad jai beaugant, motina nuolat kritikuodavo dukros išvaizdą, mat pati buvo modelis. 

„Ji turėjo charakterį, aš to negaliu toleruoti. Jei nusimenu, aš apie tai kalbuosi. Aš niekuomet nerėkiu ir netampu isterike, kaip ji. Tačiau niekuomet nebuvau mokoma, kad galiu rėkti. Vienąkart pakėliau prieš ją balsą, o ji pažiūrėjo į mane ir ėmė kvatotis. Ji juokėsi, kad atsišaukiu jai atgal. Tai buvo tarsi smūgis į pilvą“, – sakė J. Aniston.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų