REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Danae Mercer  (nuotr. Instagram)

„Instagram“ nuomonės formuotoja paviešino triukus, kuriuos naudoja modeliai, norėdami paslėpti celiulitą, pilvo riebalus ir puikiai atrodyti apsirengę bikini.

7

„Instagram“ nuomonės formuotoja paviešino triukus, kuriuos naudoja modeliai, norėdami paslėpti celiulitą, pilvo riebalus ir puikiai atrodyti apsirengę bikini.

REKLAMA

Buvusi žurnalo redaktorė ir Dubajuje gyvenanti influencerė Danae Mercer savo sekėjams rodo „meną“ slypintį už socialinėse medijose viešinamų nuotraukų, kad skatintų kūno pozityvumą.

Mercer paskelbė prieš ir po savo bikinio kūno nuotraukų ir atskleidė, kaip apšvietimas, filtrai ir teisinga poza gali turėti įtakos rezultatui.

„Vienoje mano pakaušis sąmoningai nukreiptas į šešėlį. Švelnesnė šviesa paslepia mano celiulitą ir išlygina didžiąją dalį mano strijų. Kita vertus, kai aš tiesiog atsainiai pritūpusi (veidrodžiu) prie veidrodžio. Mano klubai ir šlaunys yra saulės šviesoje. Parodoje yra randų ir iškilimų“, – rašė ji.

Mercer teigė, kad „Instagram“ modeliai dabar naudojasi tomis pačiomis gudrybėmis kaip ir žurnalų redaktoriai, norėdami savo sekėjams atrodyti tobulesni.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai dirbau žurnaluose, fotografuodavome saulėtekio ar saulėlydžio metu. Daugeliu atveju buvo žmonių, laikančių saulės difuzorius ir atšvaitus, kurie padėjo sukurti puikų šešėlio ir šviesos balansą “, – rašė ji.

REKLAMA

Tas pats nutinka ir socialinėje žiniasklaidoje, tik kitokiu pavidalu.

Vaizdo įrašas Mercer puslapyje taip pat rodo, kaip programos palengvino redagavimo procesą. Mercer teigė, kad prireikė vos 120 sekundžių, kad padidėtų sėdmenys, kad pilvas atrodytų plonesnis ir išbluktų strijos.

Atviri atvaizdai sulaukė didelio pagyrimo iš savo pasekėjų, kurie teigė, kad naujiena buvo „tokia reikalinga“ jaunoms moterims.

„Aš manau, kad esate atgaiva ir mano dvi dukros privalo jus sekti. Mane baugina tai, kad merginos žiūri į vadinamuosius influencerius ir „Instagram“ modelius, manydamos, kad tai yra kažkas, kuo  reikia grožėtis ir atrodyti panašiai į jus. Labai ačiū, kad esate tokia atviras ir sąžininga“, – rašė vienas sekėjas.

„Šios nuotraukos/vaizdo įrašai ir jūsų rašoma istorija, visada mane pravirkdo! Tu kalbi tai, ko man reikia. Ačiū, tu esi reikalingas šiai kartai “, – rašė kitas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų