REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Instagram“ modelis papasakojo, kaip ji buvo apsvaiginta narkotikais ir išprievartauta, tačiau, pasak jos, policija nepriėmė jos pareiškimo, o jų nenoras tirti buvo susijęs su tuo, kad ji yra imigrantė.

„Instagram“ modelis papasakojo, kaip ji buvo apsvaiginta narkotikais ir išprievartauta, tačiau, pasak jos, policija nepriėmė jos pareiškimo, o jų nenoras tirti buvo susijęs su tuo, kad ji yra imigrantė.

REKLAMA

Iš Venesuelos kilusi Veronika Victoria Perasso (22), gyvenanti Majamyje prisiminė baisią gyvenimo patirtį. Ji papasakojo apie situaciją, kuri, jos teigimu, nutiko 2018 m. Liepos 2 d.

Veronika tvirtina, kad mergina, su kuria ji tuo metu gyveno, nuvežė ją į namus, kur „ji buvo užpulta ir išprievartauta nepažįstamo vaikino“.

Ji prisiminė: „Ji tai filmavo. Vėliau ji parvedė mane namo, paguldė į lovą ir elgėsi taip, lyg nežinojo, kas nutiko“.

Kitą dieną po tariamo užpuolimo Veronika pabudo su nemaloniais prisiminimais ir šleikštuliu viduje.

Ji prisiminė: „Pabudau, nuėjau tiesiai į ligoninę ir jie patvirtino, kad buvau išžaginta. Kai aš jiems pasakiau, kad tai buvo absoliučiai prieš mano valią, jie liepė iškviesti policiją. Ką aš ir padariau. “

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau kai „Instagram“ modelis pranešė apie įvykį policijai, ji teigė, kad policininkai pradėjo svarstyti, kodėl ji nesipriešino.

Veronika teigė: „Policija su manimi elgėsi taip, lyg aš jiems sukėliau nepatogumų pranešdama. Policininkai manęs paklausė, kodėl aš fiziškai nekovojau. Paaiškinau, kad aš buvau apsvaiginta ir neturėjau jėgų.

REKLAMA

Jie paklausė, ar aš pažįstu tą žmogų, ir aš pasakiau, kad pažįstu žmogų, kuris tai padarė – merginą, kuri mane ten nuvežė. Ji buvo bendrininkė. Ji paprašė manęs nesikalbėti su policininkais – paaiškėjo, kad ji reguliariai apsvaigindavo vyrus ar moteris už pinigus“.

Modelis tęsėsi: „Policija sakė, kad teisingumo galėčiau sulaukti tik gavusi prisipažinimą – tai yra, jei priverstų vaikiną prisipažinti, kad jis mane prievartavo. Mano žodis nieko nereiškė, kaip jaunai imigrantei moteriai Amerikoje.

Man pasirodė painu, kad televizijos politikus ir galingus verslininkus žlugdė moterys, tvirtinančios, kad prieš 20 ir 30 metų buvo seksualiai užpultos, neturėdamos jokių įrodymų, tik savo žodžius. Vis dėlto aš šiandien turėdama daugybę įrodymų, nesu išgirsta, nes esu imigrantė, o mane prievartavęs žmogus nebuvo garsus“.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi modelis buvo nusivylusi situacija, ji nusprendė pakeisti savo gyvenimą.

Ji pasakojo: „Tuo metu palikau Floridą. Ir užsibrėžiau tikslą pakeisti viską apie save. Aš turėjau tapti kažkuo kitu. Įsidėjau spalvotus kontaktinius lęšius, prisiauginau plaukus.

Įsidėjau krūtų implantus, pasidariau tatuiruotes, išsiėmiau priaugintus plaukus ir nuo tada jie darėsi vis trumpesni ir trumpesni, kol vieną dieną prabudau spoksodama į veidrodį – į visiškai naują savo versiją.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų